Головна » 2021 » Лютий » 24 » Забути не можна пам’ятати: бестселери про життя з чистого аркуша. Трилогія Тері Террі «Обнулена»



11:32
Забути не можна пам’ятати: бестселери про життя з чистого аркуша. Трилогія Тері Террі «Обнулена»
Про автора
Тері Террі – популярна англійська письменниця, автор книг для підлітків в жанрі трилер, чиї твори завоювали не одну літературну нагороду. Народилася у Франції, жила в Канаді, але весь час переїжджала. Людина-космополіт, Тері працювала юристом, окулістом, займалася науковою діяльністю. 2004 року Террі переїхала до Великобританії, заразом розпочавши творчу кар’єру. Сама авторка жартує, що жила за більшою кількістю адрес, ніж може порахувати. Але це дало їй талант одержимості персонажами, які опиняються в незнайомих місцях.

Про книги

Що б ви зробили, якби вам запропонували розпочати своє життя з чистого аркуша? Звучить вельми цікаво, а для когось, можливо, дуже навіть спокусливо, чи не так? Адже буває, що на долю випадають настільки важкі випробування, що витримати їх не вистачає сил – ліпше забути. Забути про все і про всіх…

До вашої уваги – трилогія «Обнулена».

Перша книга під назвою «Перезавантаження» – психологічний трилер про світ, що у майбутньому опинився під владою несправедливості й тиранії.

…16-річна Кайла не пам’ятає свого минулого. Вона, як і тисячі інших людей, пережила так зване перезавантаження її пам’ять стерто. Але щоночі дівчина бачить жахіття, привиди минулого, які спонукають її згадати щось важливе. Розплутуючи загадку свого життя, юна героїня навіть не здогадується, скільки попереду боротьби й небезпеки.

«Роздвоєння» – друга частина фантастичної трилогії.

У другій книзі Кайла виявляє, що в її голові ховається чимало темних таємниць. Виходить, що її сни – це не просто витвір уяви, а її внутрішній голос належить комусь іншому. Хто вона – та, яка була раніше, до обнуління? Чому її особистість не вдалося стерти й що вона намагається донести? Коли в життя Кайли повертається загадковий наставник з минулого, вона починає вірити, що їй нарешті вдасться дізнатися правду про себе. От тільки, опинившись поміж двох вогнів, їй доведеться обирати, на чиєму вона боці у війні диктаторського уряду й терористичного підпілля.

Третя частина «Звільнення» – це завершення історії Кайли Девіс.

...Після того, як головну героїню Кайлу намагалися використати обидва фронти – і диктаторський уряд, і терористичне підпілля, – вона розуміє: найкращий вихід – втеча. Кайла прагне заповнити прогалини у спогадах про минуле, тож вирушає до маленького гірського містечка – у пошуках родини, в якої шість років тому її викрали. Можливо, тут нарешті вдасться скласти докупи мозаїку свого життя й узяти в руки власне майбутнє. Проте навіть у тихих горах, у колі рідних, дівчина усвідомлює, що від лордерів нікуди не подітися. Та що найстрашніше – рідна мати теж приховує моторошні таємниці...

Книги Тері Террі не перестають дивувати нестандартністю мислення, нагромадженням дивних подій і неповторною атмосферою причетності.
Вони чекають на вас у Чернігівській обласній бібліотеці для дітей.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Творці і твори | Переглядів: 483 | Додав: estet | Теги: Террі Т. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0