Головна » 2021 » Грудень » 9 » Володимир Лис. Справжній феномен сучасності.



12:54
Володимир Лис. Справжній феномен сучасності.
Перелік його нагород вражає: «Людина року», кавалер ордена «За заслуги» III ступеня, автор «Найкращого роману десятиріччя» (за роман «Століття Якова»), володар численних премій конкурсу «Коронація слова», «почесний громадянин Волині».

Володимира Савовича Лиса
називають справжнім феноменом сучасності. Журналіст, драматург, прозаїк, майстер витонченого слова і глибоко народний письменник. Із кожним романом автор розкриває нові грані свого таланту.

У творчому доробку популярного українського письменника – близько п’ятнадцяти романів, що розраховані на широке коло читачів. Це твори різних жанрів і тональностей – історичні романи, «саги поколінь», іронічні романи, романи-детективи.

Усім творам притаманний суттєвий мелодраматизм, що поєднується з колоритним зображенням народного життя. Останні твори відверто представлені, як автобіографічні, і вони захоплюють саме своєю справжністю.

Чернігівська обласна бібліотека для дітей знайомить дорослих читачів з книгами Володимира Лиса, які є у фонді відділу обслуговування учнів 5-9 класів.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Творці і твори | Переглядів: 332 | Додав: estet | Теги: Лис В. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0