Головна » 2021 » Грудень » 28



Невдовзі відзначатимемо найгарніші зимові свята – Новий рік та Різдво Христове. Кожного року напередодні цих казкових свят хочеться почитати якусь особливу книгу, яка створить святкову атмосферу, зарядить оптимізмом і позитивним настроєм.

Книжка Моніки Утник-Стругала «Йдуть свята. Про Різдво, святого Миколая й новорічні традиції на світі» легко впорається з цим завданням!

Вона
 містить коротенькі розповіді, що розширюють знання про День святого Миколая, Різдво і Новий рік
 розповідає про традиції святкування зимових свят у різних країнах
 про їжу, яку готують на Різдво
 особливі народні традиції святкування, дитячі розваги, прикрашання оселі, організацію свята Різдва і Нового року у великих містах і селах.


Окрім того, авторка дає тексти святкових привітань із зимовими святами й пісень, що співаються на Різдво чи Новий рік, і розкриває особливості сучасних святкувань (наприклад, перегляд фільмів, що вже стали символами зимових свят – «Один вдома» або «Як Грінч викрав Різдво»).

Ілюстрації книги милі, яскраві, атмосферні. Вони підсилюють розповідь авторки й дозволяють уявити захопливі зимові святкування в різних країнах світу.

Книгу ви знайдете у фонді відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів Чернігівської обласної бібліотеки для дітей. Приємного читання! ... Читати далі »
Категорія: Творці і твори | Переглядів: 323 | Додав: estet | Дата: 28.12.2021 | Коментарі (0)

Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0