Головна » 2021 » Червень » 2 » Дивовижний світ історії у книзі Лори Коуен «100 фактів про історію»



11:18
Дивовижний світ історії у книзі Лори Коуен «100 фактів про історію»
Коли ти розпочнеш читати цю книжку, то переконаєшся, що історія – це не лише сухі цифри й нудні факти. Ти зануришся у дивовижне минуле нашого людства, у велике розмаїття трагічного і величного, смішного і повчального. Історія постане перед тобою у сильних постатях, кумедних випадках, сміливих вчинках, цікавих закономірностях.

Книжка «100 фактів про історію» є однією із серії «100 фактів про...». Найцікавіші факти з історії обирали Лора Коуен, Алекс Фріт, Мінна Лейсі, Джером Мартін. Переклала для українського читача Слава Світова.

Видавництво «Книголав», яке видало цю чудову книгу, у розважливій формі ілюструє досі невідомі факти про різні країни, їхній устрій та скелети у шафі.

«100 фактів про історію» – як для дітей, так і для дорослих, оскільки не має чітко окреслених часових та хронологічних меж. Адже всім буде цікаво дізнатися про китайські екзамени, що тривали три дні та дві ночі й часто доводили студентів до смерті. Не менш цікавими є факти, що вікінги частіше каталися на лижах, ніж воювали, а парасолька змогла вбити журналіста. Виявляється, що недарма деяких людей і сьогодні пробиває на перекуси в нічний час. Мабуть, це середньовічні часи певним чином на нас вплинули 

Окрім дійсно цікавих фактів, варті уваги чудові ілюстрації у яскравому стилі та трохи жартівливому настрої.

Якщо вас зацікавила ця книга, ви можете звернутися до читального залу відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів Чернігівської обласної бібліотеки для дітей.

Читайте «100 фактів про історію» та грайте у веселу історичну гру:
https://learningapps.org/watch?v=p3e8tm47321




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Творці і твори | Переглядів: 383 | Додав: estet | Теги: Лори Коуен | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0