Головна » 2021 » Червень » 17



Розпочалася пора літніх канікул, які з нетерпінням чекає кожна дитина! Але у бібліотеці, як відомо, канікул немає. Чернігівська обласна бібліотека для дітей продовжує проєкт «Книжковий пікнік у Березовому гаю».

Сьогодні 17 червня відбулася довгоочікувана зустріч з книгою і бібліотекою у малечі, яка зазвичай відпочиває у Березовому гаю.

Після коротеньких інтерв’ю-знайомств, розпочалося справжнє свято. Справа в тому, що цього року виповнилося 95 років із часу виходу улюбленої дітлахами книги англійського письменника Олександра Мілна «Вінні-Пух і всі-всі-всі». І ось сьогодні з нагоди відкриття сезону 2021 року до малечі завітали герої книги. Розпочалося веселе дійство з лялькової вистави «Як П’ятачок лікував Іа», діти розгадали про що думав ослик Іа і як нетерплячий П’ятачок намагався його вилікувати від сумних думок.

Дізналися діти і про прості істини від Вінні-Пуха:
• Трішки уваги і турботи про інших все змінюють
• День, який минув без друга, рівноцінний горщику, в якому немає жодної каплі меду
• Деякі люди надто турботливі. Думаю, це і називають любов’ю
• Ніхто не може сумувати, якщо у нього є повітряна кулька


Наші діти сьогодні також були веселими, адже у них були повітряні кульки, які під час конкурсів перетворилися на бджілок і мали залетіти у дупло. Під час цього конкурсу кульки лопалися, а ті, які витримали швидкі змагання, стали переможцями і отримали солодкі призи.

Наступним випробуванням стала гра «Залізь до нори Кролика», в якій діти швидко пролізали саморобним тунелем, намагаючись не застрягти в ньому.

У грі «Загублені речі» до уваги малечі представлені речі, пов’язані з головними героями казки – горщик для меду, хвіст віслюка, окуляри кролика та інші. Весело і з задоволенням пройшли всі конкурси.

На завершення – гра-вікторина «Головоломні пушинки».

І завершилися розваги розмальовуванням героїв казки, оформленням галереї із цих робіт, фотосесією і читанням книжок.

Втомлені, але веселі і щасливі діти, задоволені батьки попрощалися з сьогоднішнім святом із сподіваннями на наступні зустрічі.

А відбуватимуться вони у четвер кожні 2 тижня з 11 до 13 години. Чекаємо! ... Читати далі »
Категорія: Події | Переглядів: 626 | Додав: estet | Дата: 17.06.2021 | Коментарі (0)

У кого вдома є котики, знають, що спостерігати за маленькими бешкетливими кошенятами - справжнє задоволення! Вони граються з метеликами, клубочками, сонячними зайчиками і навіть із власним хвостиком !

А у кого ще немає домашнього улюбленця, Чернігівська обласна бібліотека для дітей пропонує зробити його образ з паперу власноруч ! Яким ви його бачите ? Починаємо! ... Читати далі »
Категорія: Події | Переглядів: 409 | Додав: estet | Дата: 17.06.2021 | Коментарі (0)

Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0