Головна » 2022 » Березень » 23



1. Зберігайте спокій у будь-якій ситуації

Батьки – найголовніший ресурс для дитини. Якщо ви будете спокійними, то й ваші діти будуть. Зберігайте психологічну рівновагу, не піддавайтеся інформаційному хаосу, читайте тільки офіційні джерела, не пропускайте кразь себе кожну новину, але реально оцінюйте загрозу.

2. Говоріть дитині правду, але водночас оберігайте її від негативу

У спокійних умовах і спокійним голосом поговоріть зі своєю дитиною. Інформація може бути різною, але важливо, щоб про приємне і неприємне також, малюк дізнавався саме від вас. Адже сам може нафантазувати собі щось значно гірше. Не переглядайте і не обговорюйте новини в його присутності.
Скажіть: “Зараз у нашій країні війна. Наша армія нас захищає. Ми повинні триматися разом. Я зможу захистити тебе, якщо ти слухатимешся. Ми – команда і у нас повинен бути єдиний план дій”. ... Читати далі »
Категорія: Корисно знати | Переглядів: 358 | Додав: estet | Дата: 23.03.2022 | Коментарі (0)

Дорогі читачі! Страшні події в нашій державі зіштовхують нас з новою реальністю – не такою, до якої ми хотіли б готувати себе і наших дітей. Слово «війна» лунає в кожній домівці, незалежно від області і наявності обстрілів в ній. Одні території відчайдушно захищаються від армії ворога, в інших приймають переселенців, збирають медикаменти, одяг, їжу, ліки, надають психологічну допомогу.

І між всім цим знаходяться наші діти.

Одні ховаються разом з дорослими в бомбосховищах, в ... Читати далі »
Категорія: Події | Переглядів: 378 | Додав: estet | Дата: 23.03.2022 | Коментарі (0)

Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Березень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0