Головна » 2022 » Березень » 23 » Війна... Важливо бути разом!



17:18
Війна... Важливо бути разом!
Дорогі читачі! Страшні події в нашій державі зіштовхують нас з новою реальністю – не такою, до якої ми хотіли б готувати себе і наших дітей. Слово «війна» лунає в кожній домівці, незалежно від області і наявності обстрілів в ній. Одні території відчайдушно захищаються від армії ворога, в інших приймають переселенців, збирають медикаменти, одяг, їжу, ліки, надають психологічну допомогу.

І між всім цим знаходяться наші діти.

Одні ховаються разом з дорослими в бомбосховищах, в квартирах, підвалах, інші ходять з батьками в пункти збору волонтерів плести сітки, збирати речі, граються поряд, сидять вдома з напруженими, тривожними рідними. Діти війни. Діти, які спостерігають як наші воїни мужньо боронять державу від ворога. І з ними важливо про це говорити.

Наша бібліотека, як і все місто, знаходиться в надзвичайно складних умовах. Але ми розуміємо, що дуже важливо в таку непросту годину підтримувати один одного, ділитися важким досвідом виживання і витримки. Важливо бути разом!

Деякий час у нас не було можливості працювати для вас, наші віддані читачі. Сьогодні ми намагаємось повернутися до онлайн-роботи і своєю працею внести свій вклад в нашу спільну перемогу над ворогом.

Отже, слідкуйте за роботою нашого сайту і отримуйте корисну для себе інформацію.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 381 | Додав: estet | Теги: війна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Березень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0