Головна » 2020 » Серпень » 06



«У кожен створений образ вкладаю якусь часточку себе»
(Оксана Сайко)

Оксана Сайко і її книги вже давно завоювали серце українських читачів. Твори пані Оксани існують як у паперовому, так і в електронному варіантах, і навіть в аудіо. Письменниця подбала про незрячих дітей, даруючи їм частинку щастя і надію на світле майбутнє. Книжки Оксани Сайко несуть в собі заряд позитиву і надії на вирішення всіх проблем. Дивні і дещо наївні герої письменниці є чистими душею та помислами. Книги мають особливе внутрішнє світло, котрого так гостро не вистачає в наш час.

Біографія та творчість:

Оксана Сайко народилася 1 січня 1976 року в місті Скалат (Тернопільської області), в родині лікарів. Письменниця згадує про своє дитинство: «зростала серед книг і великої бібліотеки, яку колись почав збирати мій дід». Писати почала ще у школі, деякі твори друкувалися в місцевій газеті.

Письменниця любить оперу, балет, класичну музику, кіно, подорожувати, читати. Особливе зворушення й цікавість у неї викликають старі та забуті книжки. Зараз пані Оксана живе та працює у Львові. В творчому доробку пані Оксани 7 книжок, як для дорослих так для підлітків. ... Читати далі »
Категорія: Творці і твори | Переглядів: 897 | Додав: estet | Дата: 06.08.2020 | Коментарі (0)

Як завжди, цікаві факти про комп’ютери:

Автомобілі з недавнього часу теж вважаються гаджетами, оскільки тепер у них може бути напхано набагато більше цифрових систем, ніж у вашому смартфоні.

У Лас-Вегасі на міжнародній виставці споживчої техніки та електроніки – Consumer Electronics Show фантастичний і божевільний концепт представив класичний німецький автовиробник Mercedes-Benz. ... Читати далі »
Категорія: З комп’ютером на ТИ | Переглядів: 560 | Додав: estet | Дата: 06.08.2020 | Коментарі (0)

В цей особливий день лікарі планети Земля солідарно закликають політиків покласти край війнам, припинити вбивства і кровопролиття, згадати про гуманізм і милосердя.

Міжнародний день «Лікарі світу за мир» був запропонований організацією «Лікарі світу за запобігання ядерній загрозі». Він відзначається в річницю дня бомбардування японського міста Хіросіми 6 серпня 1945. Цей день є символічним і служить для нагадування про цю людську трагедію, п ... Читати далі »
Категорія: Корисно знати | Переглядів: 475 | Додав: estet | Дата: 06.08.2020 | Коментарі (0)

Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0