Головна » 2020 » Серпень » 20 » Захоплююче хобі Сергія Гридіна



15:37
Захоплююче хобі Сергія Гридіна
«Найважче писати для підлітків –
вони весь час змінюються»
(Сергій Гридін)

Економіст за професією Сергій Гридін справляє враження невиправного оптиміста, він щиро посміхається та жартує при найменшій нагоді. Складно повірити, що у такої людини може щось не вдатися.

Насправді ж, зізнається пан Сергій, коли вперше розсилав рукопис книги у видавництва, на відповідь не надто сподівався. За рік вийшла друком перша книга «Федько, прибулець з інтернету», а впродовж наступних півроку іще дві. Вже декілька років Сергій Гридін відомий, популярний, сучасний український дитячий письменник, лауреат багатьох премій.

Пан Сергій автор 11 книжок. Повість «Відчайдушні» – гостросюжетна детективна історія, написана яскраво і відверто. Якщо ви скучили за виром емоцій, заплутаними кримінальними справами та особистими драмами, то книга для вас.

Дмитро Прокопчук, до якого приклеїлося прізвисько Олівець, прочитавши книжку про Шерлока Хомса, і сам захотів стати детективом, розслідувати кримінальні історії, розшукувати злочинців. Канікули, літо і головний герой їде в село Озерне до бабусі. Внукові вона зраділа, але несподівано і стривожилася. З’ясувалося, що в селі зникають діти, і бабця переживає за Дмитра, щоб не сталося біди, їй було б спокійніше, якби він повернувся у місто. Дмитро домовився з бабусею і залишається в селі. Разом із друзями – Андрієм, Павлом і подружкою Катрін – поринає в розслідування тих загадкових зникнень і наражається на круті небезпеки, які змушують гамувати страх і знаходити в собі сміливість. До останньої сторінки повісті невідомо, чому так сталося в Озерному і чим закінчаться відчайдушні кроки юних детективів, чи впораються вони. Повість-детектив «Відчайдушні» захоплює сюжетними і психологічними несподіванками. І навіть за ризикованих обставин її героїв не оминає закоханість.

Детальніше читати біографію за посиланням:
https://www.barabooka.com.ua/sergij-gridin/

Відео: Огляд на книгу "Відчайдушні" Сергія Гридіна



Відео: Сергій Гридін «Відчайдушні»



Читати онлайн уривок із повісті Сергія Гридіна «Відчайдушні»
https://academia-pc.com.ua/product/vidchajdushni-povist-detektiv-vc-akademiya




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Творці і твори | Переглядів: 484 | Додав: estet | Теги: Гридін С. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0