Головна » 2022 » Жовтень » 5 » В ефірі «Суспільного радіо» у Юлії Найди. Українським дітям – українську книгу



14:59
В ефірі «Суспільного радіо» у Юлії Найди. Українським дітям – українську книгу
Українське суспільство продовжує активно обговорювати проблеми, пов’язані з актуалізацією і поповненням бібліотечних фондів, виконуючи рекомендації Міністерства культури та інформаційної політики.

Чергове обговорення цих питань відбулося в ефірі «Суспільного радіо» у Юлії Найди.

Гостями у студії були представник Інституту національної пам’яті Сергій Бутко, директорка Чернігівської обласної наукової бібліотеки ім..В.Короленка Інна Алиференко, заступниця директорки Чернігівської обласної бібліотеки для дітей Лариса Казакова, директорка Чернігівської міської бібліотечної системи Ганна Пушкар, на зв’язку телефоном приєднався начальник управління культури та туризму Чернігівської міської ради Олександр Шевчук.

Розмова йшлася про поповнення бібліотечних фондів в умовах війни, які шляхи мають бути і які реально знаходять бібліотеки для вирішення цих проблем.

«Українським дітям – українську книгу», «Книжки без кордонів», проєкт «Нова сторінка», ці та інші програми впроваджуються благодійниками для задоволення потреб українського читача.

Які шляхи обрати бібліотеці для вирішення проблеми поповнення фондів українською класикою і сучасною літературою, як подолати бюрократичні перепони і ще багато питань обговорили у студії.

На завершення заступниця директорки нашої бібліотеки Лариса Казакова подарувала присутнім книгу «Давньоруський Чернігів» О.Моці і А.Казакова із власної бібліотеки - таке своєрідне поповнення фондів відбулося.

Не дивлячись на складність обговорюваних питань, ефір видався приємним і корисним.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 273 | Додав: estet | Теги: українськи книги, суспільне прямий ефір, Найда Ю., поповнення фондів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Жовтень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0