Головна » 2022 » Жовтень » 10 » Україна – більше за життя: зустріч з найменшими членами ГО «Родина воїна» у бібліотеці



13:32
Україна – більше за життя: зустріч з найменшими членами ГО «Родина воїна» у бібліотеці
Днями велика сім’я читачів Чернігівської обласної бібліотеки для дітей стала ще більшою. До нас завітали найменші члени громадської організації «Родина воїна» в рамках циклу заходів для сімей Захисників України «Україна – більше за життя».

Зустрічала їх директор бібліотеки Тамара Миколаївна Клюй. Вітаючи їх, вона відзначила, що найбільшою радістю є, коли бібліотека відкрита для своїх відвідувачів і коли у неї з’являються нові друзі.

І справді, бібліотеки не можуть існувати без читача і без книг! Фонд бібліотеки просто фантастичний! На даний час він налічує 170 тисяч друкованих видань. І це не єдиний рекорд! Бо Чернігівська обласна бібліотека для дітей найстаріша серед усіх дитячих бібліотек України! Її історія почалася 124 роки тому з маленької кімнатки з дитячим фондом. А якою вона є тепер – дізналися наші гості.

Своє знайомство вони почали з відділу, куди записують навіть таких читачів, що ще й читати не вміють! А саме з відділу обслуговування дошкільників та учнів 1 – 4 класів. Тут вони зустріли бібліотечну чаклунку і доброго чарівного кота, який любить обійматися і підвищувати настрій. Діти були просто у захваті від чудових книг, а також від вистави «Посміхнись і доброму навчись» лялькового театру «Пізнайко».

У відділі обслуговування учнів 5 – 9 класів гості зустрілися з книжковими гризунами, зіграли з ними у веселу пізнавальну гру, а також дізналися, чому читати – це круто.

Екскурсія продовжилася у справжньому книжковому лабіринті. Так називають книгосховище наші читачі, яким вдалося побувати на цій таємничій території. Саме тут зберігаються найстаріші книги бібліотеки.

Відділ мистецтв, що вражає наших відвідувачів своїм оформленням і красою, підготував патріотичні майстер-класи. Гостям довелося попрацювати і постаратися, щоб створити синьо-жовті браслети та прапорці перемоги. Проте, результатами усі були задоволені.

Закладини і солодкі подарунки отримали нові друзі бібліотеки. А їх сяючі очі та щирі усмішки стали справжньою нагородою для нас.




















QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 266 | Додав: estet | Теги: Родина воїна, ГО, екскурсія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Жовтень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0