Головна » 2022 » Березень » 30 » Практичний посібник виживання під час війни «У разі надзвичайної ситуації або війни».



18:31
Практичний посібник виживання під час війни «У разі надзвичайної ситуації або війни».
Добрий день, наші читачі! Презентуємо вам ще один практичний посібник виживання під час війни «У разі надзвичайної ситуації або війни».

Гібридна війна у ХХІ сторіччі – це не лише про обстріли – артилерійські чи зі стрілкової зброї. Ворог здійснює атаки в інформаційному просторі, намагаючись послабити нашу здатність чинити опір. Саме тому, кожен з нас має знати прості правила: якій інформації довіряти, які джерела слухати, як відрізнити фейк від правди і як не потрапити на гачок дезінформації. Всі ми маємо нести колективну відповідальність за безпеку нашої країни. І коли армія робить все можливе і неможливе на передовій, ми – у тилу – маємо все зробити, щоб голова залишалася ясною, а у разі надзвичайної ситуації кожен з нас мав чіткий алгоритм дій, щоб ефективніше впоратися з кризою та зменшити негативні наслідки.

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформаційної політики України разом з Державною службою з надзвичайних ситуацій, Міністерством оборони, Апаратом Головнокомандувача Збройних Сил України та громадськими організаціями розробили практичні поради, які враховують український та іноземний досвід і включають рекомендації з інформаційної безпеки. Оригінальні ілюстрації для брошури створив відомий ілюстратор Олександр Грехов.

В посібнику стисло окреслені основні дії під час артилерійських обстрілів, а також даються поради про те, як себе поводити й чого не варто робити при обстрілах зі стрілецької зброї. Автори приділили увагу підготовці «тривожної валізки», аптечки і поділилися методами протидії дезінформації.

Основні підказки та поради, які викладені коротко та по суті, мають на меті зберегти ваше життя і здоров’я. А в критичній ситуації у вас не буде часу читати довгі інструкції, тож це видання також буде не зайвим зберегти у себе на смартфоні.

У разі надзвичайної ситуації або війни. – К: Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки МКІП, 2021. – 14 с.

Читати онлайн
https://www.mil.gov.ua/content/pdf/NS-WAR.pdf




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 410 | Додав: estet | Теги: війна, ВИЖИВАННЯ, Посібник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Березень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0