Головна » 2021 » Лютий » 5 » «Підліткам про головне». Книга про все, що цікавить хлопців та дівчат



12:10
«Підліткам про головне». Книга про все, що цікавить хлопців та дівчат
Підліток – це ти? Хочеш дізнатися, чому ми, дорослі, так тебе називаємо? Тому, що ти зараз на шляху до дорослішання, до самостійності. Ти ще не дорослий, але вже й не дитина. Твій мозок продовжує свій розвиток, як і твоє тіло. Ти вирізняєшся своєю індивідуальністю.

Для тебе важливе розуміння і повага дорослих та друзів. Бути визнаним у колі однолітків для тебе дедалі значиміше, а присутність батьків та інших дорослих усе частіше навіює сум і нудьгу. Тепер навчання для тебе – це привід зустрітися з друзями. Тим часом у компаніях ти відчуваєш певний дискомфорт.

Ти намагаєшся говорити як дорослий, однак ще повною мірою не володієш необхідними навичками. Ти прагнеш, щоб тебе вислухали, проте тобі не завжди дають говорити або слухають без особливої уваги. А батьки не завжди підтримують твоє рішення і не завжди поділяють твої уподобання.

Ти хочеш подобатись іншим, привертати увагу й бути цікавим, але все частіше сприймаєш себе дуже критично, а надто в тому, що стосується зовнішності, слів і вчинків.

Фізично ти відчуваєш цікавість і потяг до протилежної статі. Прагнеш закоханості і навіть кохання на все життя. Проте все частіше відчуваєш глибоку самотність. Але ти не самотній.

Книжка «Підліткам про головне. Все, що цікавить хлопців та дівчат» трьох відомих спеціалістів: Оксани Ромащенко, Марлени Буш та Світлани Возіанової – докторів наук, провідних фахівчинь у галузі фізіології, сексопатології та дерматовенерології – допоможе підліткам знайти правильні відповіді на численні запитання, які природно виникають у їхньому віці: від переживань про появу перших прищиків до серйозніших питань сексуальності, ризиків перших статевих стосунків, а також про силу пристрастей першого кохання.

Завітайте до Чернігівської обласної бібліотеки для дітей та ознайомтеся з цією надзвичайно корисною та цікавою книгою з нових надходжень.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 391 | Додав: estet | Теги: підліткам про головне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0