Головна » 2020 » Серпень » 13 » Ключі до дитячих сердець



20:28
Ключі до дитячих сердець
«Мені завжди цікаво з дітьми,
а головне – мені цікаво для них писати»
(Леся Воронина)

Леся Воронина – улюблена письменниця багатьох дітей, книжки якої дуже популярні і ніколи не залежуються на полицях бібліотек. Діти грають в героїв, створених її уявою. Журналістка, редактор, радіоведуча, володарка низки престижних літературних премій, член журі багатьох літературних конкурсів, бере участь у різноманітних літературних проектах. Пані Леся талановита та енергійна. Член спілки і асоціації письменників України.

Біографія і творчість:

Народилася 21 березня 1955 року в Києві. Дуже рано почала складати різні фантастично- гумористично-таємничі історії, лякалки, які вигадувала у дитячому садочку, в літніх таборах. В1979 році закінчила КНУ, філологічний факультет.
Одружена, чоловік відомий письменник Євген Гуцало, має сина. Леся Воронина багато років займалася кунг-фу, любить мандрувати автостопом, велосипедом, літаком Україною та світом, цікавиться українською культурою і фольклором.

Детальніше читати біографію за посиланням:

https://www.rulit.me/authors/voronina-lesya

У письменниці більше 20 книжок та перекладів. Книги Лесі Ворниної «Таємне Товариство Брехунів, або Пастка для синьоморда» це фантастично- пригодницька повість для підлітків.

Що б ви зробили, якби довідались, що на Землю має прибути десант космічних піратів–синьомордів? Мабуть, знизали б плечима й вирішили, що це дурний жарт. Та, виявляється, загроза цілком серйозна, адже синьоморди мають на нашій планеті своїх агентів, котрі вже підготували вторгнення космічних завойовників. І лише Клим Джура та його вірні друзі можуть врятувати людство від страшної катастрофи. Але для цього треба пройти випробування, позбутися страхів, стати сміливим, підготуватися до карколомних пригод: проникнути у підземний саркофаг, розгадати таємницю давніх єгипетських богів і оживити Сонячного Сфінкса.

Прочитавши повість Лесі Ворониної «Таємне Товариство Брехунів», ви дізнаєтесь, чи пощастить нашим героям знешкодити підступних прибульців, провівши небезпечну операцію. У книзі авторка використовує фірмову іронічність, як спосіб спілкування з читачами. Успіх книг Лесі Ворониної неймовірний вже багато років, всі вони позитивні, яскраві, радісні, для гарного настрою.

Чернігівська обласна бібліотека для дітей має у фонді багато творів Лесі Ворониної, після карантину чекаємо на вас, юні читачі.

Читати книгу Лесі Ворониної «Таємне Товариство Брехунів» онлайн за посиланням:
https://www.ukrlib.com.ua/books/printit.php?tid=16038




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Творці і твори | Переглядів: 485 | Додав: estet | Теги: Вороніна Л. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
estet