Головна » 2020 » Серпень » 4 » Яскравий простір книг нових! (Новинки від Чернігівської обласної бібліотеки для дітей для поціновувачів сучасної української літератури).



12:25
Яскравий простір книг нових! (Новинки від Чернігівської обласної бібліотеки для дітей для поціновувачів сучасної української літератури).
Олександр Гавриш «Іван Сила на острові Щастя»

Пан Олександр у 2007 році дебютував як дитячий письменник, написавши про життя маловідомого закарпатського атлета Івана Силу («Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу»). Успіх першої книжки надихнув письменника видати продовження пригод: «У пошуках Івана Сили», «Іван Сила на острові Щастя».
Минули роки, головний герой,найдужча людина світу, одружився і щасливо зажив у сімейному колі – з дружиною Мілкою та трьома діточками, неперевершеними шибайголовами. Якось спокій родинного життя порушує дивний лист – запрошення відсвяткувати на пароплаві «Колумбіна».

10-річний ювілей від останніх гастролей цирку пані Бухенбах. Усе сімейство Сили вирушає у подорож. На пароплаві збираються всі циркові друзі і виявляється, що ніхто не знає, хто ж надсилав запрошення. А тепер безкрає море, невідомий острів, де мешкають дивні тубільці.
Книга сповнена гумору та карколомного сюжету. Читачі у книжці відшукають філософські рецепти щастя, подані в несподіваній формі.


Читати книгу Олександра Гавриша «Іван Сила на острові на Щастя» онлайн за посиланням:
http://www.bookland.com/download/8/81/81255/sample.pdf

Мія Марченко «Місто тіней»

Дівчинка Марта втратила матір. Янгол, вирізаний зі слонової кістки – єдине, що залишилося дванадцятирічній Марті від матері. Її життя змінилося назавжди: переїзд, нова школа, чуже місто і заклопотаний батько, якого вона майже не знає. Чи зможуть вони порозумітися? Чи зустріне Марта нових друзів, особливо коли на єдину її цінну річ тепер полюють одразу дві магічні істоти: золотоокий сажотрус і таємничий залізний птах? І чи зможе зневірена дівчинка віднайти в душі ту силу, яка перетворить скуте кригою Місто Тіней на Королівство Золотих Веж?

«Місто тіней» роман-фентезі для підлітків, але кожен знайде в книзі своє: динамічний сюжет, пригоди, магічні істоти,пошуки душевного тепла, віри в себе, порозуміння, любов. Книга для тих,хто чекає на диво. Це якісна українська дитяча література, написана гарною мовою.

Авторка Мія Марченко – відома перекладачка та дитяча письменниця,лауреат українських та міжнародних премій, над книгою «Місто тіней» працювала 6 років. Це захоплююча різдвяна казка. Роман отримав відзнаку «Дебют року у прозі».

Відео: «Місто Тіней»: 8 запитань авторці книжки:




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Творці і твори | Переглядів: 492 | Додав: estet | Теги: новинки, нові книги | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0