Головна » 2021 » Червень » 24 » Економіка в коміксах



11:42
Економіка в коміксах
Економіка відіграє важливу роль у житті кожної людини, адже щодня доводиться приймати безліч навіть найпростіших економічних рішень. Щоб осягнути складний кругообіг таких різних і таких пов’язаних між собою сфер нашого життя, без розуміння економіки та її принципів не обійтися. В цьому вам допоможе книга-комікс Майкла Гудвіна «Економіка: як вона працює (і не працює) у словах та малюнках».

Такий екскурс, викладений простою доступною мовою й у вигляді малюнків, дає змогу кожному читачеві зрозуміти, як з плином часу з простих економічних відносин обміну між домогосподарствами поставали складніші взаємозв’язки.

Читач дізнається, як виникали великі міста та розвивалися країни. Що спричинило виникнення грошей, міжнародної торгівлі, а, отже, розвиток великої промисловості та науково-технічного прогресу.

А ще автор відповідає на запитання, які доволі часто постають перед кожним, хто цікавиться економікою, а саме: як виникав великий бізнес і чому малим підприємцям так важко зайняти свою нішу, чому виникає інфляція та зростають ціни, як збільшується кількість грошей в обігу і чому це відбувається, як виникла реклама і чому її так багато в нашому житті, чому нас з вами називають споживачами? І ще на багато різних чому можна знайти відповіді у книзі.

Комікс допоможе зрозуміти головні економічні принципи та якнайкраще застосувати їх у власному житті. А шлях та напрям обирати вам, наші любі читачі. Тож приєднуйтесь до економічної мандрівки разом з автором!

Книга є в читальному залі відділу обслуговування учнів 5-9 класів Чернігівської обласної бібліотеки для дітей.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 379 | Додав: estet | Теги: економіка, Гудвін М. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0