Головна » 2022 » Жовтень » 31 » Діти та батьки в Інтернеті : путівник для безпечної подорожі



11:40
Діти та батьки в Інтернеті : путівник для безпечної подорожі
В наш час, коли все більше і більше спілкування переходить в онлайн, коли батьки замінюють час, проведений з дитиною, сидінням в мережі, коли діти б'ються за рейтинги і змагаються за краще селфі, дуже важко не перейти межу і не замінити реальний світ віртуальним!

 Як зробити час дитини в Інтернеті безпечним?
 Коли реєструватися в соцмережах?
 Що таке кібербулінг?
 Як захиститися від злочинців у мережі?..


Відповіді на ці питання – в книзі Анастасії Дьякової і Аліни Касілової «Діти та батьки в Інтернеті: путівник для безпечної подорожі». Книга розповість про різні ризики й можливості для дітей у сучасному онлайн-середовищі. Разом з читачами досліджуватимуть це питання відомі психологи, поділяться досвідом успішні батьки. Окрім того, всі теми допомагали розкрити куратори, громадські діячі, представники шоу-бізнесу, підлітки.

Питання і проблеми, які висвітлені в цій книзі, дуже актуальні як для батьків, так і для дітей. Є багато розділів, які потрібно читати разом з дітьми, і разом з дітьми обговорювати всі питання. Адже тільки розмовляючи і спілкуючись, можна досягти результату, зрозуміти одне одного і убезпечити себе і дітей.

В книзі виділено дуже багато важливих питань: гаджети в житті найменших дітей, кібербулінг, блогерська діяльність, залежність, спілкування з незнайомцями, шахрайство.

Це книга як для батьків, так і для дітей. Адже діти беруть приклад з нас: якщо ми обмежуємо дітей, то й самі повинні не просиджувати весь свій вільний час в Інтернеті. В книзі зібрані практичні поради з найрізноманітніших питань щодо безпечного поводження в Інтернеті, проаналізувавши які, ми і наші діти зможемо ефективно використовувати «світову павутину» для блага.

Книга буде цікавою для всієї родини і допоможе знайти відповіді на багато важливих питань з безпеки в Інтернеті. Сподіваємось також, ви зможете скласти пазл за матеріалами книги. Спробуйте!



Діти та батьки в Інтернеті: путівник для безпечної подорожі




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 197 | Додав: estet | Теги: діти і інтернет | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Жовтень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0