Головна » 2022 » Червень » 03



Війні все одно кого вбивати. Їй не важливо хто загине сьогодні чи завтра. Вона не звертає уваги на біль. І для агресора немає значення, що найсильніше болить, коли гинуть невинні та беззахисні діти. Вони уже ніколи не дізнаються за що їх позбавили життя.

Діти найбільш вразливі під час виникнення збройних конфліктів. Вони не лише втрачають радість дитинства через довгі і складні процеси вирішення конфліктів мирним шляхом, а ще й стають жертвам таких правопорушень і злочинів як: вербування і використання у військових діях, вбивства, сексуальне насильство, викрадення, напади на школи і лікарні та відмова в наданні гуманітарної доступу до дітей. ... Читати далі »
Категорія: Корисно знати | Переглядів: 396 | Додав: estet | Дата: 03.06.2022 | Коментарі (0)

Любі читачі, Блог Чернігівської обласної бібліотеки для дітей «HELLO, Європа!» поповнився новою серією публікацій «Світ підтримує Україну».

Від самого початку вторгнення російських військ в Україну Європа і весь цивілізований світ підтримують нашу країну. І ми хочемо донести до всіх наших користувачів цю підтримку. Працюємо для вас і задля нашої Перемоги!

А також продовжуємо розповідати про захоплюючі мандри, дивовижні історії, знайомства з видатними людьми, книги, розваги та найважливіші події з усіх куточків Європи…

Дізнавайтеся: ... Читати далі »
Категорія: Корисно знати | Переглядів: 271 | Додав: estet | Дата: 03.06.2022 | Коментарі (0)

Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
larisa-kazakova