Головна » 2023 » Жовтень » 12 » Запрошуємо до читання книг Іана Вайброу.



12:38
Запрошуємо до читання книг Іана Вайброу.
Юні читайлики! Запрошуємо завітати до Чернігівської обласної бібліотеки для дітей у відділ дошкільників та учнів 1-4 класів і насолодитися пригодами «Малого Вовчика».

Це серія книг Іана Вайброу - відомого англійського дитячого письменника і талановитого поета, твори якого перекладені багатьма мовами світу. Народився він 1941 року в містечку Гіллендхем, в Англії. Як зізнався сам Іан, що стати письменником допомогла йому мама, яка читала багато книжок у дитинстві.

Автор дебютував зі своїми розповідями для дітей в кінці минулого століття, але вже за цей короткий час встиг домогтися визнання і популярності у всьому світі. Літературна творчість Іана Вайброу - це захоплюючі та повчальні історії, які відмінно підійдуть для дітей будь-якого віку.

Найбільш відомими і затребуваними серед дітей є книги про Маленького Вовчика. Це навіжений, веселий і дуже добрий персонаж, який зовсім не схожий на страшного і злого вовка, через що він постійно потрапляє в халепи. То батько відправляє його в Коледж Хитрунів, щоб син нарешті став справжнім лісовим хижаком, то сам Вовчик відкриває Школу привидів. Цикл починається з твору під назвою «Капосна книжка маленького Вовчика» і на сьогодні включає в себе вже сім повноцінних книг. Всі вони принесуть радість найменшим читачам.
Запрошуємо до читання!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Творці і твори | Переглядів: 102 | Додав: estet | Теги: Іан Вайброу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Жовтень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0