Головна » 2022 » Лютий » 21 » Всеукраїнська вечірка «Дуже страшне кіно» – шоу за лаштунками з дуже страшними книжками!



17:26
Всеукраїнська вечірка «Дуже страшне кіно» – шоу за лаштунками з дуже страшними книжками!
Уже два роки поспіль Національна бібліотека України для дітей організовує для читачів онлайн вечірки. Цього року тема Всеукраїнської вечірки «Дуже страшне кіно» – шоу за лаштунками з дуже страшними книжками. Вечірка відбулася у паралельному форматі – наживо для кращих читачів зимових пригод у Національній бібліотеці України для дітей, а також онлайн на платформі Zoom – для кращих читачів з усієї країни. Найактивніші читачі Чернігівської обласної бібліотеки для дітей із задоволенням взяли участь у заході.

Читачі отримували завдання, змагатися за перемогу в конкурсах і ставали співтворцями «Дуже страшного кіно» за дуже страшними книжками. Оскільки формат сутінків – бекстейдж-ШОУ (за лаштунками), кіно стало не тільки дуже страшним, а й дуже смішним, оскільки часу на його зйомки було обмаль. Завдання для зйомок всі отримали у прямому ефірі. І хоча темою вечірки були страшні книжки для дітей, у бібліотеці було весело і гамірно.

За результатами «кіношних» імпровізацій упродовж тижня після вечірки Національною бібліотекою України для дітей буде змонтовано фільм «Дуже страшне кіно».









QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 326 | Додав: estet | Теги: Вечірка, Сутінки, дуже страшне кіно | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0