Головна » 2023 » Березень » 20 » Відео-випуск «Алгоритм надання першої психологічної допомоги при страху» (Проєкт «Психолог радить»)



11:51
Відео-випуск «Алгоритм надання першої психологічної допомоги при страху» (Проєкт «Психолог радить»)
Уже більше року триває російсько-українська війна. Психіка людей постійно перебуває у ненормальних умовах, витримуючи колосальну напругу. Під час ракетних, артилерійських та інших обстрілів найперше, що людина відчуває – це страх. Треба знати, що страх – це абсолютно нормальна реакція людини, боятися в ситуації воєнних дій – нормально. Страх мобілізує тіло і психіку, щоб ми могли максимально швидко діяти і рятуватися.

Але страх, що зашкалює, заважає нам критично мислити і адекватно діяти, наражає нас на небезпеку замість того, щоб рятувати. На питання:

- Які ознаки прояву страху?
- Алгоритм дії під час прояву страху?


Відповіді отримаєте з відео-випуску «Алгоритм надання першої психологічної допомоги при страху», який підготувала чернігівська психологиня Анна Половинник.

Пам'ятайте, ви сильніші і стійкіші, ніж ви про себе думаєте. Вам зараз необхідно бути в собі і діяти адекватно – для себе, близьких і країни.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Психолог радить | Переглядів: 134 | Додав: estet | Теги: психолог, страх, Половинник А., війна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Березень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0