Головна » 2022 » Вересень » 2 » «Україна починається з тебе». Патріотична зустріч з читачами Чернігівської обласної бібліотеки для дітей



12:19
«Україна починається з тебе». Патріотична зустріч з читачами Чернігівської обласної бібліотеки для дітей
Україна. Що ми відчуваємо, коли чуємо це слово? Любов, гордість, шану, бо це наша рідна земля. Вона має свою територію, прекрасну природу, унікальну історію, символи, здобутки . А найголовніший її скарб – люди – талановиті, працьовиті ,волелюбні. І саме зараз вони з величезною любов’ю до України захищають її свободу, незалежність і майбутнє.

Про такі важливі речі в житті кожного з нас говорили з читачами Чернігівської обласної бібліотеки для дітей під час патріотичної години «Україна починається з тебе».

Бібліотекарі завітали до своїх друзів - учнів Чернігівського навчально-реабілітаційного центру № 2 - з гарними книгами, сюрпризами і привітаннями.

Дізнавалися школярі, чим Україна вирізняється з-поміж інших країн, які її особливості, символи, культура. Мандрували рідною землею, розшукували на мапі знайомі місця, рідний Чернігів. Складаючи пазли з різних областей України, переконалися, що наша країна є неподільною, єдиною. І що ніхто не має права зазіхати на її територію. Так записано в одній з найважливіших книг для кожного українця – Конституції України, статті якої зачитували вголос.

Із захопленням і повагою згадували українців, які у різні часи боролися за вільну, незалежну Україну. Говорили про найважливіше, що прямо зараз Захисники України, наші найкращі люди боронять Україну від ворога, наближають перемогу, рятують життя.

Усі учасники зустрічі на синіх і жовтих папірцях висловлювали побажання миру, щастя, добра, перемоги, які розмістили на великому патріотичному серці – символі любові до України і вдячності тим, хто її захищає.






QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1453 | Додав: estet | Теги: патріотична година | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Вересень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0