Головна » 2020 » Липень » 16 » Сучасна книга про булінг і не тільки…



19:24
Сучасна книга про булінг і не тільки…
«Кожен дивний по-своєму.
Насправді у світі немає жодної
цілком звичайної людини».
(Анастасія Нікуліна)


Книги Анастасії Нікуліної вміють зацікавити читача. Вони написані яскравою живою мовою, викликають свіжі емоції. Їх варто прочитати кожному, хто хоче переоцінити своє життя, знайти в ньому сенс і вартісність.

Про автора:

Анастасія Нікуліна — українська письменниця, перекладачка, блогерка, котра веде активне життя в соціальних мережах. Вона постійно спілкується з фанатами і часто черпає від них натхнення.

Народилася та проживає у Львові. Колекціонує легенди та вигадує власні. Обожнює фентезі, бургери, дозований хаос навколо та кольорове волосся. Має заразливий сміх. Багато читає книг — у тому числі сучасну українську прозу та викладає огляди. З дитинства грає у міні-футбол. Захоплюється фотографією, подорожами, велоспортом. Спробувала себе у паркурі, грала у стріт-бол та настільний теніс, займалася різними видами танців, малювала графіті, писала і читала реп.

Пропонуємо вашій увазі дебютний роман авторки «Сіль для моря, або Білий Кит». Після виходу він одразу здобув популярність та отримав міжнародну українсько-німецьку літературну премію імені Олеся Гончара 2018 року у номінації «Проза» та відзнаку «Найкраща книга для підлітків» за підсумками року премії «Глиняний кіт — 2018».

Чотирнадцятирічна Ліза не знаходить спільної мови ані з батьками, ані з однокласниками. Здається, єдині, хто її розуміють, — це море і хлопець під загадковим ніком Білий Кит. А ще дивна Анна, яка вчить: «Головне не те, що зовні, і не ті, хто навколо. Головне, що в тебе всередині». Чи випадкова їхня зустріч? Чи зустрінуться Ліза і Білий Кит? І хто кого порятує, коли настане час відплати? Ця історія про довіру, зневіру і про любов. Вона про нас із вами — дорослих і юних, розумних і наївних, романтиків і прагматиків. Зрештою, ця книжка про те, що сенс життя не в тому, що є смерть.

«Не пишу, коли мене щось тривожить. Негатив ламає зсередини, а творити можу тільки в гармонії» (Анастасія Нікуліна)

Книга є у фонді Чернігівської обласної бібліотеки для дітей.

Відео-огляд книги:



Буктрейлер. "Сіль для моря" - Анастасія Нікуліна



Читайте он-лайн:

https://www.rulit.me/books/sil-dlya-morya-abo-bilij-kit-read-519536-1.html




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Творці і твори | Переглядів: 513 | Додав: estet | Теги: Анастасія Нікуліна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0