Головна » 2023 » Червень » 13 » «Слова і кулі». Письменники, що захищають Україну. Андрій Любка



10:07
«Слова і кулі». Письменники, що захищають Україну. Андрій Любка
До вашої уваги наступний випуск циклу розповідей про письменників, що захищають Україну. Історія про українського письменника, перекладача, есеїста – Андрія Любки, який з початком повномасштабної війни в Україні припинив писати, адже весь його час зайняла волонтерська робота. «Я буду писати книжки після перемоги», – сказав Андрій Любка.

На момент написання цього матеріалу Любка (звісно, разом із небайдужими українцями, які підтримують його волонтерство) зміг придбати 149 автівок для ЗСУ, які щодня допомагають нашим військовим на передовій. Перший автомобіль для бійців письменник придбав 19 квітня 2022 року. Гроші на нього зібрали за 12 годин.

Волонтерська робота Андрія Любки була відзначена вищим військовим керівництвом – письменник отримав нагороду від Валерія Залужного почесний нагрудний знак «За сприяння війську».

На сервісі MEGOGO опубліковано три аудіо-книжки Андрія Любки БЕЗКОШТОВНО для прослуховування на території всього світу (крім антисвіту) до закінчення воєнного часу в Україні!

Тепер ви можете слухати «Малий український роман», «У пошуках варварів» і «Спати з жінками» у своєму смартфоні/автомобілі/домі.

1. «МУР» – https://megooo.app.link/dkHBZhqoWpb
2. «Спати з жінками» – https://megooo.app.link/FRB5LRroWpb
3. «У пошуках варварів. Подорож до країв, де починаються й не закінчуються Балкани» – https://megooo.app.link/5xw9ABtoWpb


Віримо, що комусь це допоможе пережити ще один темний день!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Творці і твори | Переглядів: 107 | Додав: estet | Теги: Любка А., війна, письменники | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0