Головна » 2022 » Червень » 13 » Наші стіни зруйновані, наші серця – НІ! Гумор на війні.



11:01
Наші стіни зруйновані, наші серця – НІ! Гумор на війні.
Страшна війна в Україні, війна за незалежність, свободу, за перспективи стати справді розвинутою прогресивною країною. Російська федерація прикладає всіляких зусиль, аби знищити українську націю. Не розуміючи взагалі ходу історії, не знаючи її, вони вирішили, що мають право поневолювати народи задля своїх нікому не зрозумілих амбіцій.

Вдершись на нашу Богом благословенну землю, вони руйнують все на своєму шляху – для них не існує культура, не існує цінність життя, народження, розвитку. Вони ведуть себе, як справжня орда, нічого не змінилося від тоді, як їх полонили монголо-татари, асимілювали і вони деградували у страшне, агресивне створіння.

Сьогодні вся країна, як один встала на захист. Долучилися всі і допомагають, хто як і чим може, інакше і не може бути. Ця війна не минає нікого, люди виснажені, на межі. Але ми тримаємося, і головне тримаються наші захисники.

Незважаючи на важкі будні на війні, мужні бійці української армії знаходять у собі сили ставитися до того, що відбувається з оптимізмом і навіть із неабиякою часткою гумору.

Вашій увазі добірка невеличких відео, які надихають і дають впевненість на Перемогу. Ось як наші бійці відпочивають, не дивлячись ні на що. Тож, об’єднуємося задля Перемоги і підтримуємо наші Збройні силі!









https://www.youtube.com/shorts/Ir4wC-T9ZjQ

https://www.youtube.com/shorts/hupB1oF9WDc




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 331 | Додав: estet | Теги: гумор на війні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0