Головна » 2020 » Липень » 29 » Марина Павленко: «Я ціную свого читача»



12:15
Марина Павленко: «Я ціную свого читача»
Відома, сучасна українська дитяча поетка, письменниця, художниця, науковець, педагог, викладач, лауреат більше десятка всеукраїнських і міжнародних літературних конкурсів, таких, як «Благовіст», «Смолоскип», «Коронація слова», українсько-німецького імені Гончара – Марина Павле́нко.

Пані Марина авторка поетичних збірок «Бузкові зошити» та «Чар-папороть» ; повісті-казки «Домовичок з палітрою» , дитячої повісті «Русалонька з 7-В, або Прокляття роду Кулаківських» та інших. Упорядник спогадів про Павла Тичину «З любов ю і болем».

Письменниця ілюструвала власні книжки, створила декілька книжок-розмальовок. «Література для мене – це життя. Писати почала, відколи себе пам’ятаю», так розповідає письменниця.

Біографія:

Народилася письменниця 30 березня 1973 року у с. Старичі, Яворівського району Львівської області, в родині вчителів. Незабаром родина переїхала на Черкащину. Завдяки батьку (вчителю української мови та літератури) Марина і почала писати перші твори. З відзнакою закінчила Уманський державний педінститут (нині університет) імені П.Г. Тичини. По закінченню вузу працювала вчителькою початкових класів Уманської міської гімназії, а з 2000 року Марина Степанівна – викладач кафедри української літератури й українознавства рідного університету. Вона кандидат педагогічних наук, доцент.

Новим етапом творчості пані Марини стала «Русалонька з 7-В…». Книга справжній бестселер для підлітків, сучасна казка про неймовірні пригоди семикласниці Софійки, яка вміло веде детективне розслідування. «Русалонька з 7-В» має все, що необхідно для гарного детективу, фентезі та любовного роману. Успіх роману був неймовірний. Це стало поштовхом написати цикл романів «Русалонька з 7-В» (5 томів).

Чернігівська обласна бібліотека для дітей має багато творів відомої дитячої письменниці Марини Павленко, чекаємо вас, юні читачі, після карантину.

Відео.

Буктрейлер "Русалонька із 7-В або прокляття роду Кулаківських"



Читати книгу Марини Павленко «Миколчині історії» онлайн за посиланням:
https://www.ukrlib.com.ua/books/printit.php?tid=12849

Читати книгу Марини Павленко «Русалонька з 7-В, або прокляття…» онлайн за посиланням:

https://www.ukrlib.com.ua/books/printit.php?tid=12852




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Творці і твори | Переглядів: 482 | Додав: estet | Теги: Павленко М. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0