Головна » 2021 » Листопад » 16 » Макс Кідрук: «Пишу для того, щоб мене читали»



16:35
Макс Кідрук: «Пишу для того, щоб мене читали»
Макс Кідрук – один з улюблених письменників читачів Чернігівської обласної бібліотеки для дітей. Молодий український письменник, мандрівник і популяризатор науки, відомий своєю любов’ю до подорожей та описами мандрівок у книгах.

Народився 1 квітня 1984 року в Рівному, закінчив Рівненський університет за фахом інженер-енергетик. У 2007 році здобув грант на навчання і переїхав до Швеції, де став аспірантом Королівського технологічного інституту в Стокгольмі. З того часу почав подорожувати екзотичними країнами у пошуках екстриму й несподіваних відкриттів.

Письменник побував у Еквадорі, Чилі, Перу, Бразилії, Новій Зеландії, Єгипті, Сирії. У 2009 році став першим зареєстрованим українцем на Острові Пасхи. Також став відкривачем кількох нових для української літератури жанрів: тревелог та технотрилер. З вражень від поїздки до Мексики народився його перший, авторський тревелог «Мексиканські хроніки». По суті, тревелог – це щоденник подорожі, який подається в художній обробці.

У 2012 році Макс Кідрук став автором першого українського технотрилера – жанру, який поєднує елементи наукової фантастики, воєнної повісті та пригодницького роману й розповідає про взаємодію людини з технологіями. Книги письменника перекладені польською, російською та німецькою мовами.

До вашої уваги один з останніх творів Макса Кідрука, що надійшов до фонду відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів Чернігівської обласної бібліотеки для дітей, - роман «Доки світло не згасне назавжди» – книга з унікальним мобільним додатком та доповненою реальністю!

Про книгу:

«Ніякі жертви не варті спроб виправити минуле, адже безжальний світ завжди знайде спосіб примусити за них розплачуватися...»

Сестри Рута й Індія, попри незвичні імена, проживають цілком буденні життя: Індія навчається на лікаря, Рута закінчує одинадцятий клас. Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Раніше близькі сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося. І саме тоді, коли, здавалося б, із конфлікту вже не виплутатися, Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з’являються химерні тіні, і що ближче вони підступають, то дужче мерхне світло довкола дівчини. За нестримним бажанням повернути колишнє життя Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим…

Буктрейлер:




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Творці і твори | Переглядів: 343 | Додав: estet | Теги: Кідрук М. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0