Головна » 2020 » Липень » 28 » Книги для підлітків. Пригоди. Валентин Бердт «Все починається в13»



12:03
Книги для підлітків. Пригоди. Валентин Бердт «Все починається в13»
Чернігівська обласна бібліотека для дітей продовжує огляд цікавих книг для підлітків. На черзі – пригоди. Сьогодні пропонуємо книгу Валентина Бердта «Все починається в 13».

«Не всі мрії, що здійснюються, роблять нас щасливими» (В.Бердт)

Роман «Все починається в 13» стане чудовим доповненням бібліотеки тінейджера. Адже події у ній розгортаються на початку літа, а захопливий сюжет доводить – справді, найбільші пригоди у житті починаються, як тільки тобі виповниться тринадцять. Герої Валентина Бердта – школярі, яких відправили на літні канікули не у дитячий табір і не у гірський похід, а у…село. Здавалося, от де страшенна нудьга! Натомість вони потрапляють у справжні пригоди, не раз навіть містичні – з нічними походами на цвинтар, духами померлих, відьмами, екстрасенсами та паранормальними явищами, від яких уже не занудьгуєш, а навпаки – наковтаєшся страху…

Чи подолають друзі небезпеку і чим завершаться неймовірні літні канікули? Все це ви дізнаєтесь,прочитавши роман.

Про автора:

Валентин Бердт (справжнє ім’я Валентин Бердута) увійшов у літературне середовище просто й невимушено, але, як би не намагався залишатися непоміченим (а таке враження складається таки у пересічного читача, бо не ряснить Інтернет численними інтерв’ю), в нього це виходить погано. Його твори відзначені кількома творчими конкурсами «Коронація слова», а шкільний роман «Мій друг Юрко Циркуль та інші» здобув літературну премію «Великий Їжак».
Народився український письменник, журналіст, редактор, видавець 10 вересня 1967 року, с. Яблучне, Сумської обл., в селянській родині…

Детальніше можна дізнатися:
http://bukvoid.com.ua/info/writers/Berdt_Valentin.html

Автор про себе:

«У моїй творчості немає нічого свідомого – все відбувається так, наче тобі хтось нашіптує на вухо, як і про що саме потрібно писати. Я б ніколи не написав повість, якщо спершу сів, накидав її план, перелічив персонажів і таке інше. Не можу писати, як то кажуть, по готовому. Це для мене нецікаво, це не захоплює, а відтак може бути, що і читач закрутить носом від нудьги. Під час написання хочеться перебувати у стані невідомого, в обставинах, сповнених несподіванок».

Читати уривок з роману «Все починається в 13» онлайн:
https://www.yakaboo.ua/ua/vse-pochinaet-sja-v-13-1861444.html#media_popup_fragment

Спецогляд для Читомо | «Все починається в 13» Валентин Бердт:




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Творці і твори | Переглядів: 583 | Додав: estet | Теги: Бердт В. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0