Головна » 2020 » Липень » 21 » «Кілометри» людського життя від Світлани Талан



14:06
«Кілометри» людського життя від Світлани Талан
«Потрібно завжди вірити в чудеса, кохання й хороших людей»
(Світлана Талан)


У серії для дорослих читачів «Сучасна українська проза» пропонуємо вашій увазі роман «Матусин оберіг» української письменниці Світлани Талан, яка пише романи в жанрі «реальних історій», що підказує їй життя. Усі її твори на гостросоціальну тематику. Незмінним лишається єдине: головна героїня її книжок — жінка-українка, вольова, зворушлива, ніжна, чуттєва, яка іноді помиляється, але її завжди веде за собою любов: до чоловіка, до дітей, до батьківщини.

Жага до життя, любов до рідної землі, віра в добро, справедливість, щасливе майбутнє – це основа, яка червоною ниткою пронизує твори письменниці. Багато хто з прихильників вважає Світлану Талан сучасним класиком. Її добре знають на заході й у центрі України. Переможниця конкурсу Коронація слова (2011, 2012, Вибір видавця-2014), Володарка премії імені Пантелеймона Куліша (2019), Золотий письменник України.

Авторка про себе:

«Я переживала нелегкі часи, коли мене осяяла думка: я повинна писати, інакше збожеволію! На мене чекало стільки героїнь романів, які прагнуть кохати й бути коханими! Це вони стільки часу не давали мені спокою, прагнучи швидше розповісти свої історії читачеві! З того часу я пищу щодня. Писати для мене означає жити, дихати. Найчастіше я сідаю до роботи стомленою, пізно ввечері, але втома одразу ж кудись зникає. З кожною героїнею я проживаю її життя. Я залишаю їй частинку своєї душі, свого серця, але від цього не стаю біднішою, навпаки — багатію. І якщо та частинка доброти, щирості та любові, якими сповнені мої героїні, зроблять цей світ хоча б на крихту добрішим, я буду відчувати себе по-справжньому щасливою».

Про книгу:

…Олеся рано стала сиротою. Листи — ось і все, що лишилося їй від мами. Дівчинка живе лише цими листами. Тільки вони і подруга Карина допомагають Олесі пережити труднощі: пияцтво батька, жорстокість мачухи, ненависть зведеного брата. Одного разу Олеся приїздить із Кариною до Сєвєродонецька і там зустрічає Ігоря. Два серця єднаються в танці кохання. Але настає буремний 2014 рік, Ігор йде добровольцем в АТО… Чи зустрінуться закохані знову? Доля наготувала їм випробування часом та відстанню. Та справжнє кохання здатне подолати все…
Книга є у фонді Чернігівської обласної бібліотеки для дітей,чекаємо на вас після карантину.

Читати книгу он-лайн:

https://reader.bookmate.com/Yt6Of7b6
http://flibusta.site/b/550263/read

Пісня про воїнів АТО "Матусин оберіг":




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Творці і твори | Переглядів: 513 | Додав: estet | Теги: Талан С. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0