Головна » 2021 » Квітень » 23 » Getting Things Done. Поради для підлітків.



09:50
Getting Things Done. Поради для підлітків.
«Getting Things Done, або Як навчитися контролювати власне життя у мінливому світі. Поради для підлітків» – нова книга фонду читального залу відділу обслуговування учнів 5-9 класів Чернігівської обласної бібліотеки для дітей.

Ця книжка покликана допомогти підліткам у всьому світі витримувати неймовірний тягар зайвої інформації, яка щодня вривається у їхнє життя, надавши набір інструментів для зниження стресу та концентрації уваги. Водночас у них зросте прагнення до креативу, впевненість у собі, що даватиме радість від досягнень.

Вступне слово до підлітків:

Вітаємо! Це – не звичайна книжка, а порадник і водночас набір інструментів, необхідних для життя, – твого життя.

Зараз воно в тебе дуже насичене, тож доводиться стикатися з певними проблемами. Можливо, твої батьки і вчителі знають про деякі з них, але тільки ти в курсі всього. Ти розриваєшся між заняттями, спортом, розвагами, родиною, дружбою… Твій світ уподібнився до сплутаного клубка. Буває, наче все в тебе чудово, а тоді раптом – дзинь – і коментар чи фото у телефоні або комп’ютері перевертає все догори дригом. Це може бути щось захопливе, або, навпаки, неприємне, та хай там як, тепер на ньому зосереджена твоя увага і з цим потрібно щось робити на додаток до всього, що вже й так на тебе звалилося. Що ж робити?

У книжці ти знайдеш мудрі поради, що дозволять тобі подолати ряд проблем, зокрема позбутися стресу і тривожності, а отже, у тебе залишиться більше часу на друзів чи просто на те, щоб розслабитися і відпочити.

Дізнайся, що стане ефективним у твоїй ситуації сьогодні, і попрацюй над цим. З’являться нові життєві проблеми – повернись до цієї книжки.

Відкрий для себе потужні методи досягнення успіху в школі, на позакласних заняттях та в повсякденному житті, завдяки яким ти не відчуватимеш стресу!

Цей посібник стане в нагоді підліткам, які хочуть творити плідне й ефективне майбутнє. Автори науково-популярного видання: Девід Аллен, Майк Вільямс, Марк Воллес. Переклад з англійської Маріанни Восковнюк. Під загальною редакцією голови GTD Ukraine Вячеслава Сухомлинова.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 372 | Додав: estet | Теги: поради для підлітків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0