Головна » 2024 » Січень » 3 » Гарячі новинки – зимової днинки



14:08
Гарячі новинки – зимової днинки
У відділі обслуговування дошкільників і учнів 1-4 класів Чернігівської обласної бібліотеки для дітей з’явилося багато цікавих книжкових новинок, завдяки обласній «Програмі сприяння функціонуванню української мови, як державної в Чернігівській області на 2023 – 2028 роки».

Любителів пригод захопить повість Сергія Гридіна «Федько: пригоди у вірусляндії». Щоб доправити своїх підопічних вірусів-шмиглів на батьківщину, Федьку доведеться виконати доручення підступного Хихотіла, також одночасно розплутати давню історію… Чи вдасться йому це?

Найхоробріший з усіх хоробрих – детектив Жерар із книги Івана Андрусяка «Жерар – партизан» вирушає воювати! Колишній детектив, а тепер безстрашний захисник він разом із мишачою теробороною, котами Степаном і Тимком, готуються дати жару московським зайдам… Від Жерара та ЗСУ ніхто не втече!

Захоплять «Історії порятунку» Люсі Деніелс про тваринок. В кожній із книг даються поради по догляду за тваринами. Веселі та зворушливі історії Белли Свіфт про мопсика Пеґґі стануть справжнім подарунком для тих, хто цінує щирі почуття, дружбу й відданість.

Про інші пригоди та книги ви дізнаєтеся, завітавши до бібліотеки.
Книги чекають на вас!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Нові книги | Переглядів: 110 | Додав: estet | Теги: Андрусяк І., Деніелс Л., нові книги, Гридін С. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Січень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0