Головна » 2022 » Червень » 23 » Фільми, які варто переглянути з дітьми та підлітками у 2022 році: аналітичні рекомендації



10:41
Фільми, які варто переглянути з дітьми та підлітками у 2022 році: аналітичні рекомендації
Фільми для сімейного перегляду підбираються ретельніше, аніж зазвичай. Адже кіно має бути повчальним, цікавим і дещо казковим. Ми продовжуємо надавати вам аналітичні рекомендації щодо перегляду таких фільмів.

Комедія «Францові історії»

Францу — дев’ять. Він найменший у класі, його часто плутають із дівчинкою, а голос у невідповідні моменти стає писклявим. У пошуках сили та впевненості хлопець натрапляє в інтернеті на відео інфлюенсера. Той дає поради, як стати справжнім чоловіком. Франц у захваті, а от двоє його найкращих друзів піддають такі настанови сумніву.
Про те, що бути не таким, як інші - це нормально. Незалежно від того, чи ти найменший в класі з писклявим голосом, чи ти чоловік-домогосподар, який чудово пече кексики. Ну і неймовірна дружба головних героїв - зворушує до неможливості!
Весела, добра та повчальна історія, яка буде корисна для перегляду кожному юному глядачу.


«Мій тато — сосиска»

Батько 12-річної Зої звільняється з банку заради найбільшої пристрасті свого життя — акторства. Щоправда, актор із нього кепський. Навіть поганий. Таке рішення шокує всю родину, і єдина, хто спонукає рухатися назустріч мрії — його донька. Разом вони відвідують театральний гурток та проходять кастинги. Але здається, що єдиним проривом буде хіба роль сосиски в дурнуватій телерекламі.
Бажання розпочати нове життя майже у сорок років може стати трагедією для сім'ї. Дамоклов меч у вигляді несплачуванного кредиту за новий комфортабельний дім нависає над нею.... Але ця родина впоралася з цією проблемою. Їм пощастило, хоча могло бути інакше. Про врятування героїв фільму ми дізнаємося із останнього діалогу майже в самому кінці стрічки...
Дуже важливо знайти себе в житті. Свій шлях, свої їнтереси. Пошуки себе і свої відчуття це дуже складно. Особливо тоді коли ти живеш за чиєюсь схемою. Велика перемога вийти назовні і знайти себе справжнього. Головне, щоб завжди була поруч людина яка віритиме в тебе.
Прекрасна історія! Дуже гарний сімейний фільм з неймовірними акторами!


«Принцеса драконів»

Волосинка — маленька дівчинка, вихована могутнім драконом. Вона сильна, вміє дихати полум’ям, а в її густому волоссі ховається безліч маленьких звірят. Її щасливе безтурботне життя змінюється з появою чаклуна, якому її батько мусить віддати найцінніше, чим володіє — її. Засмучена, Волосинка тікає з сімейної печери та зіштовхується у своїй подорожі зі світом людей. З ними вона пізнає справжню дружбу, але також дізнається, що таке жадібність.
Фільм про цінності, яких сучасному суспільству не вистачає, на жаль. Можливо, після перегляду цього чудового фільму світ стане трохи людянішим.
Чудовий мультфільм про те, що добро перемагає, а найцінніше у житті - любов та дружба. Захоплюючий та неординарний сюжет цікавий дітям і дорослим. Фільм і трохи про війну, але так, щоб це можна було показати дітям.
Продумана драматургія, динамічний сюжет, яскрава картинка, самобутній стиль анімації.
Мультфільм достойний широких екранів. Історія з цікавими персонажами, яких не забудеш одразу після перегляду. Про те, що кожному має знайтися місце в цьому світі.


Всі трейлери фільмів можна подивитися за посиланням

https://online.childrenkinofest.com/

Приємного перегляду!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 317 | Додав: estet | Теги: Фільми, сімейне кіно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0