Головна » 2022 » Лютий » 11 » Еко-квест "Зберігаємо ресурси. Обираємо апсайклінг."



17:56
Еко-квест "Зберігаємо ресурси. Обираємо апсайклінг."
Не викликає сумнівів твердження, що навколишнє середовище потребує захисту і турботи. Найменше, що ми можемо зробити – не шкодити йому навмисне. А якщо піти трохи вперед, то можемо свідомо відмовитися від пластику та поліетилену. А також навчитися зберігати ресурси. І зайнятися наприклад… апсайклінгом!

Слово «апсайклінг» має англійське походження (upcycling ) – і означає вторинне використання. Простіше кажучи, речі, що були у вжитку, не обов’язково викидати (тим самим шкодячи екології), а, озброївшись фантазією та підручними засобами, зробити щось нове. Важко навіть уявити, скільки цікавих і нових речей можна отримати!

Учнів 27 загальноосвітньої школи не треба в цьому переконувати, бо вони стали учасниками екологічного квесту «Збереження ресурсів. Апсайклінг» у Чернігівській обласній бібліотеці для дітей. Вони з задоволенням відповідали на питання онлайн-вікторини «Допомагай планеті щодня» від відділу інформаційної та довідково-бібліографічної роботи. Під час еко-майстерні у відділі обслуговування учнів 5 – 9 класів діти весело й з завзято виготовляли стильний килимок зі старих джинсів. А відділ мистецтв організував яскравий майстер-клас «Шалені органайзери з того, що під рукою».

Турбота про навколишнє середовище – це важливо, корисно і може бути дуже цікаво!














QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 302 | Додав: estet | Теги: Майстер-клас, апсайклінг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0