Головна » 2021 » Березень » 4 » Це зробила вона. Промо-огляд книг до Міжнародного жіночого дня.



12:40
Це зробила вона. Промо-огляд книг до Міжнародного жіночого дня.
«Це зробила вона» – книга понад ста авторок і авторів, які представляють п’ятдесят одну жінку, тому що кожна з них стала частиною історії України.

Рік роботи над книжкою – і ось понад п’ятдесят розповідей та ілюстрацій про успіх, про творчість і винаходи, подвиги і пригоди, про подолання перепон і боротьбу за цінності, відстоювання себе і працю задля всіх.

«Це зробила вона» означає, що це зробила жінка. Як і ти, вона з дитинства чи юності мріяла, а далі розвивала мрію в активну діяльність протягом життя. Мрієш будувати мости чи захищати тварин? Лікувати людей чи знімати кіно? Полетіти в космос чи писати картини? Досліджувати екосистему? Очолити бізнес? Дизайнувати інтер’єри? Будь-яка мрія досяжна, якщо ти активно дієш. Мета книжки – надихнути тебе діяти!

«Казки на ніч для дівчат-бунтарок» Елени Фавіллі й Франчески Кавалло – це сто розповідей про життя ста надзвичайних жінок, проілюстровані сотнею яскравих портретів. Деякі з цих жінок жили давно, деякі – наші сучасниці. Деякі походять з багатих родин, деякі в дитинстві злидарювали. Деякі відомі на весь світ, а про деяких намагалися зумисно забути. Але кожна з них по-своєму змінила світ. Їхні таланти вражають, їхні вчинки надихають, їхні досягнення та відкриття – важлива частина історії людства.

«Саме такі казки ми маємо читати на ніч своїм донькам», – Голлі Ектман Бекер, журнал «Parents» («Батьки»).

Важливо, щоб дівчата усвідомлювали перешкоди, які на них чекають. Не менш важливо, щоб вони знали: ці перешкоди здоланні. І можна знайти спосіб не лише їх подолати, а й усунути для тих, хто прийде опісля – так само, як зробили ці видатні жінки.

Книжка присвячена Бунтаркам усього світу. Мрійте сміливіше, цільтеся вище, боріться завзятіше! І хай вам щастить!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Творці і твори | Переглядів: 382 | Додав: estet | Теги: книжки про жінок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0