Головна » 2022 » Червень » 1 » 1 червня відзначається День малювання.



17:48
1 червня відзначається День малювання.
Кожен із нас із самого дитинства прагнув висловити свої думки, почуття, емоції на папері за допомогою фарб, пензлів, олівців

У сьогоднішній час дуже часто постає питання: «Малювання під час війни можливе чи ні?» Проте - у період підвищеної тривоги та стресу важливо турбуватися про свій емоційний стан.

Міністерство культури та інформаційної політики України відповіло на це запитання так: «З моменту початку безпідставної війни росії проти України ми разом багато пережили. Але існують способи повернути собі спокій та рівновагу. Наскільки це зараз можливо.
Один із них – малювання. Загалом психологічний вплив різних видів творчості є настільки яскраво вираженим, що одержує все більше поширення у якості терапії. Незалежно від віку людини, творчість заспокоює, знімає стрес та допомагає відволікатись від жахів, які ми, на жаль, зараз змушені бачити щодня.
У кожного з нас є секрети для відновлення власної продуктивності. Діліться ними зі своїми близькими, друзями, з нами. Маємо бути сильними зараз. Щодня, кожну хвилину, кожен на своєму місці, ми маємо наближати Україну до перемоги. Тримаймо стрій».


Сподіваймося, що інформація від відділу мистецтв допоможе вам у виборі техніки малювання.

Адже живопис - це чудова можливість відкритися, поділитися своїми емоціями: радістю, сумом і навіть страхами, які не завжди можна виразити словами. А це точно всім нам потрібно в ці нелегкі часи.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 235 | Додав: estet | Теги: малювання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 4
Користувачів: 1
Olenavolchenko