Головна » 2018 » Грудень » 17 » Зустріч з Олександром Волощуком, відомим чернігівським мандрівником, письменником, журналістом



18:04
Зустріч з Олександром Волощуком, відомим чернігівським мандрівником, письменником, журналістом
«Світ — це книжка, і той, хто не подорожує,
читає лише одну її сторінку»
(Аврелій Августин)

Подія, що відбулась сьогодні в обласній бібліотеці для дітей – незвичайна та незабутня. Недарма читальний зал відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів просто заполонили чисельні гості. Школярі, дорослі, старше покоління – всі поспішали на зустріч з відомим чернігівським мандрівником, письменником, журналістом – Олександром Волощуком. «Це найбільша за кількістю аудиторія» - зізнався після зустрічі Олександр Миколайович.
Він радо й щиро ділився своїми враженнями про подорож Південною Америкою, що тривала 9 місяців. Яскравими й несподіваними історіями про міста, природу, жителів Аргентини, Парагваю, Чилі, Бразилії, Болівії та Перу вражав присутніх наш мандрівник. Мандрівник здійснив подорож 37-ю паралеллю - шляхами героїв роману Жюля Верна «Діти капітана Гранта». Самобутність , незвичність, суворість та красу сходжених місць гості з захоплення роздивлялись з численних фото на екрані.
Були зустрічі, перешкоди, труднощі, але тим цінніші такі подорожі для Олександра Волощука – людини витривалої та відважної.
Серед безлічі запитань до мандрівника – які подальші плани.
Олександр Миколайович зізнається, що, хоча на місці він сидіти не збирається, 2019 рік буде більш творчим. Адже на черзі – нова книга, що порадує шанувальників його творчості.
Щиро бажаємо нашому земляку здійснення всіх планів, Божої підтримки, успіху, нових подорожей. А всім нашим читачам – пізнавати цей світ і бути щасливими. Адже, як зауважив більше півтори тисячі років тому Аврелій Августин: «Світ — це книжка, і той, хто не подорожує, читає лише одну її сторінку».








QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 751 | Додав: estet | Теги: подорожі, ВОЛОЩУК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
estet