Головна » 2016 » Вересень » 21 » Зустріч школярів з Герардом Кузнєцовим у бібліотеці (до 73-річниці вигнання нацистських окупантів з м.Чернігова)



10:32
Зустріч школярів з Герардом Кузнєцовим у бібліотеці (до 73-річниці вигнання нацистських окупантів з м.Чернігова)
Як завжди, тепло і щиро в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей пройшла зустріч юних читачів, учнів 9-х класу ЗНЗ № 27, з Герардом Олексійовичем Кузнєцовим - відомою в Чернігові людиною, ветераном партизанського руху, почесним громадянином міста Чернігова.
Затамувавши подих, слухали ветерана учасники зустрічі. Сьогодні події тих далеких часів на тлі війни на Сході країни стають зрозумілішими, адже героїзм і мужність молодих захисників Батьківщини завжди викликають подив і захоплення.
Герард Олексійович розповідав про свої юні роки, які обпалила Друга світова війна, про трагедії та скорботи Чернігова в ті далекі часи. Підлітки іншими очима подивилися на трагічну історію рідного міста, емоційна розповідь сивочолого ветерана торкнулася юних сердець.
Герард Олексійович був розчулений увагою підлітків і приємно здивований фотоколажами зі свого життя та історії Чернігова часів Другої світової війни з любов’ю зробленими бібліотекою.
Вдячні діти і дорослі нагородили мужнього ветерана гарячими оплесками, квітами, а бібліотека присвоїла йому звання «Почесний читач» і нагородила його пам’ятною медаллю. Життєвий подвиг Герарда Олексійовича заслуговує на повагу і подив, адже зважаючи на поважний вік, він завжди охоче зустрічається з дітьми і підлітками, своїм прикладом доводячи, що людина завжди може гідно прожити життя в ім’я своєї Батьківщини. Бажаємо нашому шановному ветерану здоров’я і нових зустрічей с юними патріотами. Адже не люди обирають часи, а часи обирають їх, ми повинні пам’ятати про це завжди.








QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 918 | Додав: estet | Теги: Друга_світова_війна, Герард Кузнєцов | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0