Головна » 2022 » Квітень » 15 » Зрозуміло про складне! "Фізика на пальцях" та черговий випуск "Шаленого професора"



09:46
Зрозуміло про складне! "Фізика на пальцях" та черговий випуск "Шаленого професора"
Вашій увазі книга Олександра Ніконова «Фізика на пальцях». Автор відомий як людина, що популяризує науку, тому можете не сумніватися: читати буде цікаво!

Найголовніша наука – фізика, як стверджує автор книги Олександр Ніконов.

Багато людей вважають її складною, але розуміння фізики у більшості залежить від способу викладу. Створюючи цю книгу, автор прагнув зацікавити дітей фізикою, показати їм, що цей предмет не важкий, а дорослим додати знань, яких вони не отримали в дитинстві, не бажаючи «зазубрювати» предмет, а також показати світ дещо по-іншому.

У книзі простою і зрозумілою мовою розповідається про такі складні поняття, як теорія відносності і будова атомів, ядерна енергія та теорія Стівена Хокінга. «Фізика на пальцях» не має формул та «розумних термінів», інформація подана доступно і цікаво. Книга сподобається допитливим дітям, дорослим, викладачам, які хочуть зацікавити учнів у предметі.

Книга складається із трьох розділів: із чого складається все на світі, окрім речовини, божевільна фізика. Автор розповідає про будову атома, електромагнітне поле і плазму, причини існування кораблів-привидів, дивовижний інфразвук, що вбиває, теорію відносності, ентропію, час.

Книга Олександра Ніконова допоможе дітям не лише зрозуміти теоретичний матеріал, а й розширити уяву, подивитись на світ по-новому. Педагогам корисно ознайомитись із книгою, щоб використовувати у викладанні матеріалу методи подачі інформації із цього видання. Наймодніша наука XIX сторіччя легко підкориться вам, поспішайте її осягнути.

Можливо, саме ця книга розбудить у вашій дитині інтерес до природничих наук, і в майбутньому вона всерйоз зацікавиться фізикою.

Читати онлайн:
http://loveread.ec/read_book.php?id=76608&p=1

Ну і наукові «фокуси» від професора!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 363 | Додав: estet | Теги: фізика для дітей, шалений професор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Квітень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0