Головна » 2022 » Липень » 26 » Знайомтесь! Такса-блогер Кокс. Бібліотечний книжковий порадник



13:12
Знайомтесь! Такса-блогер Кокс. Бібліотечний книжковий порадник
Волонтерка і письменниця Ганна Терянік відома своїми книжками про війну і діяльністю в Музеї АТО у Дніпрі. Але мало хто знає, що вона – господарка песиків-блогерів та авторка вже двох дитячих книг: «Пригоди песика Кокса» та «Пригоди песика Кокса-2. Спадкоємець» – про дітей, собак та любов. Вихід третьої книги було, на жаль, затримано в зв’язку з нападом країни-агресорки рф на Україну. Навіть художник, який мав проілюструвати третю книгу, вступив до лав ЗСУ. Тож разом обов’язково переможемо ворога!

Насправді песиків двоє і вони обидва носять ім’я Кокс. Коксику-старшому 17 років, а Коксу-малюку – тільки три.

Про життя Коксиків Ганна Терянік вперше розповіла в Інстаграмі. Спочатку про старшого, від його імені народилась перша книга. Тепер у авторки дві собаки, і вони удвох ведуть сторінку. Навіть коли їй особисто пишуть повідомлення, вона відповідає від їхнього імені, бо це їхня сторінка. Вона так і називається: «Я, пес Кокс і мої пригоди». Особливо сторінку люблять читати діти. Багато пишуть. Читачі з’являються, бо їм цікаво читати.

«Кокс, як старший, так і молодший, наче люди, і вони розмовляють. Тому і народилися ці невеличкі оповідання у соцмережі, які згодом трансформувались у книгу», – пояснює авторка.

«Пригоди песика Кокса» – оповідання про яскраве та насичене життя собаки, яка мешкає в звичайнісінькій українській родині. Діти та дорослі зі сторінок книги зможуть дізнатися про що мріють, як жартують, як розмовляють домашні улюбленці. Ситуації, в які потрапляють головні герої, знайомі майже всім, тому іноді цікаво буде побачити себе та дізнатися, як почуття гумору може зробити життя цікавим. Маленькі хитрощі, якими Коксик користується в повній мірі задля досягнення своїх цілей, викликають посмішку й надихають подивитися на тварин з іншого боку.

Друга частина оповідань – це вже не один, а цілих два песики Кокси! Старший, який взяв собі псевдонім Премудрий, вмовив родину купити йому маленького друга, якого теж назвали Коксиком, але Прекрасним. Разом вони виходять на прогулянку, разом відпочивають, разом навчаються, разом діляться своїми пригодами. У книгах старший Кокс розповідає про свою родину, кожному вигадав прізвиська. Є також ілюстрації-розмальовки.

До речі, книга має віковий ценз від 3 до 103 років! Тож радимо почитати всім-всім-всім та бажаємо всім-всім-всім отримати задоволення!

«Пригоди песика Кокса» від Ганни Терянік


Герой книги "Пригоди песика Кокса" збирає гроші на авто для ЗСУ




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 233 | Додав: estet | Теги: Такса-блогер Кокс, Терянік Г. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Липень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
biblioteka1898