Головна » 2021 » Січень » 18 » Журнал «Школа юного вченого»



13:42
Журнал «Школа юного вченого»
Наука повинна бути веселою, захоплюючою і простою
(Петро Капиця)

«Школа юного вченого» – це унікальне науково-популярне періодичне видання, призначене для учнів 7-11 класів, вчителів, керівників гуртків, для всіх, хто цікавиться науковими дослідженнями і прагне розвинути дослідницькі здібності.

Він призначений не тільки для статей, написаних вченими, вчителями та діячами культури, а й для публікації дослідницьких робіт учнівської та студентської молоді, у тому числі учнів-членів Малої академії наук.

Тільки в Україні за державної підтримки діє унікальна юнацька творча організація – Мала академія наук, в якій є можливість кожному з школярів розвинути свої здібності та обдарування за власним вибором.

Цей журнал має за мету згуртувати тих, хто володіє вмінням розвивати обдарованість у дитини, а це означає, що й сам є людиною цікавою і обдарованою. Той, хто працює в школі або в іншому навчальному закладі, керує гуртком, хто присвячує себе розвитку юних обдарувань, може стати не тільки читачем журналу «Школа юного вченого», а і його автором.

Програмні цілі журналу – висвітлення результатів наукових пошуків у різних (фізико-математичних, технічних, природничих та гуманітарних) галузях науки; ознайомлення з системою роботи Малої академії наук у регіонах України; публікації дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук; підготовка до конкурсів та олімпіад.

На сторінках видання проходять конкурси-захисти та інтерактивні конкурси («Лелека» і «Технік-юніор») Малої академії наук, публікуються кращі роботи учнів-призерів конкурсів, відбуваються представлення здобутків територіальних відділень Малої академії наук.

У сучасному світі відбувається жорстка конкуренція інтелектів. Тому журнал намагається публікувати всі-всі-всі найцікавіші ваші роботи, ваші дослідження, ваші винаходи! Редактори почують всі "каверзні" питання і разом з вами будуть з радістю і задоволенням шукати на них відповіді.

Якщо ви не покинули звичку задавати «дитячі» запитання, то тепер повинні усвідомити, що настала пора вам вже й самостійно шукати відповіді на них. Збережіть вміння дивуватися і захоплюватися тим світом, що дарований нам.

«Усі ми родом з дитинства». І тим краще цей вислів усвідомлюється людиною, чим більше вона віддаляється від цієї життєвої пори. Адже з дитинства ми несемо не тільки найяскравіші спогади, а й основи знань, які потім визначатимуть наш життєвий шлях.

Тож заглиблюйтесь в нові знання разом з журналом «Школа юного вченого»!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 365 | Додав: estet | Теги: Журнал, ШЮВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Січень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0