Головна » 2015 » Листопад » 27 » Завершився міський конкурс «Вчимося жити на Землі»



17:54
Завершився міський конкурс «Вчимося жити на Землі»
Завершився міський конкурс «Вчимося жити на Землі», який вже вдесяте провели Чернігівська обласна бібліотека для дітей ім. М.Островського, управління освіти Чернігівської міської ради, навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності населення Чернігівської області разом під гаслом «Попіл Чорнобиля стукає в наші серця».
Організатори присвятили його 30-річчю Чорнобильської трагедії, запросили взяти участь в ньому учнів шкіл міста.
За умовами конкурсу кожен з учасників взяв цікаве інтерв’ю у героїв-чорнобильців, які брали участь в тих трагічних подіях. Це люди різного віку, різних професій, але всі вони захищали в той час всю нашу країну, навіть все людство. Ці скромні герої багато чого згадали і розповіли своїм юним допитливим друзям, разом вони обговорили тему, як жити далі людству на нашій планеті – в гармонії і дружбі з природою, оточуючим світом.
Творчі роботи, представлені учасниками на конкурс, були напрочуд теплі, щирі, а відповіді чорнобильців відверті, з відтінками жалю і суму.
Журі визначило 7 найкращих робіт учнів ЗНЗ № 1, 2, 3, 4, 5, 24, 21.

Переможці конкурсу разом з героями Чорнобиля, у яких вони брали інтер’ю і підготували про них цікаві матеріали, були урочисто нагороджені грамотами і сувенірами в обласному управлінні ДСНС. Учасників тепло привітали т.в.о. начальника УДСНС полковник служби цивільного захисту Дмитро Безкостий та начальник навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД полковник служби цивільного захисту Олександр Назін. На завершення заходу для ліквідаторів і переможців конкурсу було організовано цікаву екскурсію пожежно-технічною виставкою обласного управління ДСНС.
Конкурс засвідчив спадковість героїчних традицій українського народу і щиру безмежну вдячність юного покоління героям Чорнобиля за мужність і героїзм.







QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1277 | Додав: estet | Теги: Вчимося жити_на_Землі, Чорнобиль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0