Головна » 2023 » Липень » 28 » З Україною в серці: благодійний концерт в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей.



21:13
З Україною в серці: благодійний концерт в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей.
Україна святкує День державності! Свято, яке дає розуміння того, що наш народ має багатовіковий досвід у державотворенні, власну культуру, самобутність та український характер. Свято – спадковості багатьох поколінь українців, які творили Україну, і, нажаль, віддали своє життя за її майбуття. Сьогодні в часи страшної війни, українці згуртовані як ніколи і кожен на своєму місці наближає омріяну перемогу.

Сьогодні в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей відбувся благодійний концерт «З Україною в серці» до Дня української державності. Благодійний фонд «Диво сьогодні» і Ігор Хонін, Валерій Вовк з поетичною збіркою «Вірші, народжені війною», Світлана Вертебна, Благодійний фонд «Синій птах Чернігів», Григорій Маханьков - «Афганець», військові 119-ої бригади з вальсом Перемоги! Неймовірний захід мужності, добра, творчості, єдності, любові і віри в Україну.

Для дітей – розваги, морозиво, фейс-арт майстерня, мильне шоу. Радості малечі не стало меж, адже сьогодні, в часи страшної війни, дітям так необхідна підтримка і промінчик радості. Танці, пісні, малюнки для наших захисників – дітлахи із задоволенням долучилися до свята.

Збір з концерту був цілеспрямований - на допомогу нашому молодому захиснику Дмитру Терещенку, який минулого 2022 року став на захист Чернігова, Після закінчення оборони міста Терещенко потрапив у прикордонну зону та на навчання. Поранення отримав у березні 2023-го, перед цим у грудні 2022 направився на Схід країни. Мав позивний "Чемпіон" і воював у складі 119 бригади територіальної оборони окремого 167-го батальйону ЗСУ. Отримавши важке поранення – хлопець втратив ногу.

Тому Чернігівська обласна бібліотека для дітей разом із Благодійним фондом «Диво сьогодні» закликали чернігівців допомогти юному захиснику. І заклик знайшов шалений відгук у серцях чернігівців – було зібрано 25000 гривень! Це ще і ще раз доводить – українці – єдині, згуртовані, мужні – неймовірні!

Чернігівська обласна бібліотека для дітей вдячна всім і кожному, хто долучився до благодійної акції, своїм читачам, друзям і партнерам, чернігівському фотохудожнику Віктору Кошмалу, телеканалам «Дитинець» і «Новий Чернігів», які висвітлили таку важливу подію.

Гуртуймося і перемагаємо! Плекаємо свою державу – рідну Україну!





















QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 123 | Додав: estet | Теги: Хонін І., благодійний концерт, День державності | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Липень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0