Головна » 2020 » Травень » 29 » «Всі ми родом із дитинства…» Життя видатних дітей



17:23
«Всі ми родом із дитинства…» Життя видатних дітей
Всі нині відомі люди колись були дітьми. А для сучасних дітей буде цікаво дізнатись про дитинство видатних людей. А що як завдяки такій історії діти дізнаються важливий секрет та надихнуться на втілення своїх мрій?!

Чернігівська обласна бібліотека для дітей рекомендує неймовірно цікаву та надзвичайно корисну серію книг видавництва «Грані Т» - «Життя видатних дітей»!

Що це?

У серії є своя історія і своя мета. Вона заснована 2006 року. Об’єднує понад 30 книжок сучасних українських авторів. Кожен автор мав змогу особисто обрати своїх кумирів і написати про їхнє дитинство.

Кожна книга серії містить п'ять оповідань сучасного українського письменника про дитинство відомих людей різних часів і народів.

Перша книга серії:

Відома українська письменниця, неодноразова лауреатка різноманітних конкурсів написала першу книгу до цієї серії. ЇЇ назва «Ірен Роздобудько про Блеза Паскаля, Вольфі Моцарта, Ганса Андерсена, Катрусю Білокур, Чарлі Чапліна»

Факти з життя тут переплітаються із фантазією письменниці. Юні роки славетних людей дуже схожі на своєрідну казку. Це п'ять історій про дитинство видатних людей, які дуже рано досягнули успіху завдяки силі свого таланту.

Дізнаємось про книгу більше:
https://vsiknygy.net.ua/shcho_pochytaty/review/38/

Буктрейлер на серію


Ось як описує призначення серії видавництво:

«Видатний французький письменник Антуан де Сент-Екзюпері стверджував, що «всі ми родом з дитинства». Наші дорослі досягнення ґрунтуються на дитячих спогадах та мріях. Ті, кому пощастило вчасно виявити свій талант, щасливі та відомі всьому світові. Історії геніального дитинства із серії «Життя видатних дітей» допоможуть вам і вашій дитині виявити саме той неповторний талант, що зробить вас батьками видатної особистості.»


Бажаємо дітям надихнутися історіями серії «Життя видатних дітей», а батькам зрозуміти і простежити, де й коли народжується талант, здібності, і як не втратити цей момент, а навпаки, підтримати його.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 665 | Додав: estet | Теги: видавництво, Життя видатних дітей, «Грані Т» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0