Головна » 2016 » Серпень » 29 » Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд». Фінал.



10:21
Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд». Фінал.
25 серпня Національна бібліотека України для дітей зустрічала гостей з усієї України – фіналістів всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд», оголошеного фондом Миколи Томенка «Рідна країна» та Національної бібліотеки України для дітей і присвяченого 25-й річниці Незалежності України.
На перший тур конкурсу до обласних бібліотек для дітей всієї країни було надіслано три тисячі робіт! У другому турі журі відібрало 346 робіт, у фіналі головне журі визначило 18 переможців в трьох номінаціях: « Поезія», «Проза», «Малюнок». Серед переможців - наша обдарована юна поетка з м.Остра Козелецького району Дар’я Перещ за вірш «Дитинство».
На думку головного журі конкурсу на чолі з доктором політичних наук, кандидатом історичних наук та засновником фонду «Рідна країна» Миколою Томенком роботи трьох учасників конкурсу були гідні особливої нагороди – Гран-прі, яку вручив представник фонду, голова «Муніципальної Ліги Києва» О. Федоренко.
Володаркою Гран-прі у номінації «Поетичні твори» стала наша Лілія Висоцька (село Жернівка Коропського району) за вірш «Осінні ніжні і прозорі небеса…». Лілія дуже талановита дівчина, вона неодноразова переможниця обласного конкурсу юних літераторів «Хай весь світ дивують нині діти неньки України», а цього року стала студенткою. Вітаємо її з перемогою!
Переможці конкурсу взяли участь в екскурсії найбільшою дитячою бібліотекою країни. Дуже цікавою була презентація незвичайної виставки плакатів «Діячі України» та зустріч з її авторами, молодими художниками. Сюрпризом для гостей став квест за цією виставкою.
Урочиста церемонія нагородження була яскравою і феєричною з виступами маленьких акторів театральної студії бібліотеки. Святкову атмосферу створили українські артисти: вокальний дует В.Ситника та в. Майбороди та дует баяністів братів Гайдичуків.
Найближчим часом вірші наших юних переможниць можна буде прочитати на нашому сайті у розділі "Пегасик".
Ми віримо, що великі мрії маленьких мрійників про майбутнє України обов’язково здійсняться!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1603 | Додав: estet | Теги: Конкурс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0