Головна » 2022 » Грудень » 5 » Волонтерство – сила небайдужих: виставка в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей



16:50
Волонтерство – сила небайдужих: виставка в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей
Допомога одне одному у скрутну хвилину єднала українців в усі часи і давала сили, щоб вистояти і пережити виклики долі.

Нині, у часи війни, українці об’єдналися проти спільного ворога, і ще більш потужним став рух волонтерства. Люди жертвують усім: часом, грішми, часто здоров’ям і життям. Волонтери добровольцями йдуть на фронт, збирають допомогу і везуть на передову, приймають біженців, здають кров пораненим, знаходять потрібні ліки. Українці роблять можливе і неможливе заради наближення Перемоги України.

Усі працівники Чернігівської обласної бібліотеки для дітей надзвичайно активно долучилися до волонтерського руху ще 2014 року. За ці роки зроблено багато, проведено безліч акцій підтримки не тільки військових, а й мирного населення, яке потерпає від російської навали. Колектив бібліотеки долучився до плетіння маскувальних сіток, шкарпеток, шапок, щоб наші захисники відчули наше тепло. За ці роки військові отримали обереги, вітальні листівки, смаколики, ліки, книги.
Бібліотека опікувалася і пораненими бійцями, організовувала зустрічі читачів з нашими Янголами-охоронцями – нашими військовими.

За вісім років війни Чернігівська обласна бібліотека для дітей стала справжнім потужним волонтерським центром чернігівської громади. Все це - на фотографіях виставки «Волонтерство – сила небайдужих», що відкрилася в бібліотеці до Міжнародного дня волонтерів. Презентація виставки відбулася в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей.

Завершенням презентації стали подарунки для наших воїнів – сплетені співробітниками і читачами бібліотеки шкарпетки, шапки, і зроблені власними руками вітальні патріотичні листівки, які були передані благодійному фонду «Захистимо Україну». Також для наших воїнів ми передали корисний і смачний подарунок – мед - для насолоди і здоров”я.














QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 167 | Додав: estet | Теги: волонтерство | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Грудень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0