Головна » 2021 » Листопад » 12 » Відомий журнал тепер українською!



13:30
Відомий журнал тепер українською!
Мова – нації основа. І це беззаперечний факт. Головна редакторка журналу «Единственная» Наталія Ємеліна поділилася з вами, наші любі читачі, новиною про приголомшливі зміни – відтепер журнал «Единственная» виходитиме українською мовою!

Існує відповідний закон, який зобов’язує до цього всіх без виключення видавців на території України. Редакторка вірить, що ці зміни на краще. Адже і редакція журналу має надихаючий приклад. Їх фотограф кілька років тому свідомо разом з усією родиною перейшов на українську. В одну мить. З помилками, неможливістю вдало дібрати слова і русизмами. За кілька місяців цього вже не було помітно. Так, помилки можливі. Але не помиляється лише той, хто нічого не робить.

Свого часу Наталія Ємеліна переїхала до столиці з регіону, де панує російська та суржик і завзято пішла на україномовне навчання. Півроку читала, писала, слухала, але не говорила. Вчителі терпляче до цього поставилися. Відбулося природне занурення в мову. Відтоді вона вже не відчувала бар’єру і почала вільно висловлюватися.

Поки що для того, щоб споживачі могли легко знайти журнал на полицях магазинів, кіосків та книгарень, і віддаючи данину історії бренду, назва журналу «Единственная» залишається. Випуск № 10 журналу за 2021 рік вже вийшов українською і публікує статті, окремі з яких заслуговують на особливу увагу.

«Як зацікавити дитину до читання?» – питання, яке хвилювало мудрих батьків в усі часи. Марина Романенко, психолог, експерт в сфері відносин, виховання і освіти, розкриє 6 правил, які допоможуть навчити дитину читати легко і радісно. Для того, щоб дитина і сама захотіла читати, вона має бачити приклад своїх батьків. Отже, читайте усією сім’єю!

Героїня статті «Від наших думок і дій залежить наше майбутнє» Наталія Яковлева народилася з діагнозом ДЦП (дитячий церебральний параліч), та це не завадило їй рухатися вперед і здійснювати свої мрії, незважаючи ні на що. Зараз вона журналіст, письменниця, переможець багатьох обласних і міжнародних поетичних конкурсів, фотомодель та громадський діяч. Влітку 2021 року на церемонії нагородження «Успішна особистість року» стала лауреатом в номінації «Митець». Не спинятися – її життєве кредо.

Стаття «Підкорюючи чоловічий світ» надасть 5 фактів жіночих перемог у боротьбі за гендерну рівність та познайомить з книгою Керолайн Кріадо Перес «Невидимі жінки» (видавництво Vivat).

Читайте українською! Спілкуйтесь українською! Закохуйтесь в українську!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 404 | Додав: estet | Теги: единственная, Журнал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0