Головна » 2023 » Травень » 22 » Відео-випуск «Алгоритм надання першої психологічної допомоги при різних нервових станах: плач» (Проєкт «Психолог радить»)



11:22
Відео-випуск «Алгоритм надання першої психологічної допомоги при різних нервових станах: плач» (Проєкт «Психолог радить»)
Зараз кожен українець переживає емоційне напруження, тривогу та перебуває в постійному стані стресу. І, як усі українці, ми звикли бути сильними, не показувати свою втому, не давати волю сльозам.

Кожна людина хоч раз у житті плакала. І всі знають, що після того, як дати волю сльозам, на душі стає набагато легше. Подібна реакція обумовлена фізіологічними процесами в організмі. Коли людина плаче, всередині в неї виділяються речовини, що мають заспокійливу дію. А якщо стримувати сльози, то не відбувається емоційної розрядки і не настає полегшення. Коли стресова ситуація триває дуже довго, внутрішнє напруження може завдати шкоди фізичному й психічному здоров'ю людини.

До уваги користувачів бібліотеки відео-випуск «Алгоритм надання першої психологічної допомоги при різних емоційних станах: плач», який підготувала практичний психолог Анна Половинник. Переглянувши відео ви дізнаєтеся про ознаки прояву, алгоритм дії та порядок надання першої психологічної допомоги при плачу та як впоратися з цим кризовим станом.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Психолог радить | Переглядів: 119 | Додав: estet | Теги: плач, війна, психолог, Половинник А. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Травень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0