Головна » 2023 » Лютий » 6 » Відео-випуск «Алгоритм надання першої психологічної допомоги при агресивній поведінці» (Проєкт «Психолог радить»)



15:43
Відео-випуск «Алгоритм надання першої психологічної допомоги при агресивній поведінці» (Проєкт «Психолог радить»)
Зараз, під час російсько-української війни українці втрачають будинки, близьких, виявляються відірваними від сім'ї і звичного оточення або стають свідками насильства, руйнувань і смерті. Такі події у тій чи іншій мірі впливають на кожного, проте спектр можливих реакцій і емоцій вельми широкий. Багато хто відчуває себе враженим, вибитим з колії або не розуміє, що відбувається. Люди відчувають страх або тривогу, можуть впасти в заціпеніння або апатію. Деякі проявляють слабкі реакції, інші – важчі.

Агресивна поведінка людини – один з мимовільних способів, яким організм намагається знизити високу внутрішню напругу. Прояви злості або агресії можуть зберігатися досить тривалий час і заважати самому постраждалому й оточуючим. Через зниження контролю за своїми діями людина може заподіяти шкоду собі та іншим.

Про ознаки прояву агресивної поведінки та алгоритм надання першої психологічної допомоги при агресивній поведінці розповідає нашим користувачам у своєму відео-випуску практичний психолог Анна Половинник.

Шановні читачі, якщо ви або хтось, кого ви знаєте, постраждали від війни, і потрібна психологічна допомога (а також юридична і гуманітарна), радимо звернутися до Благодійного фонду «Право на захист».
https://r2p.org.ua/




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Психолог радить | Переглядів: 127 | Додав: estet | Теги: війна, агресивна поведінка, Половинник А., психолог | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Лютий 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0