Головна » 2023 » Серпень » 9 » Відбувся майстер-клас «AI+Art: нові горизонти у творчості бібліотекаря».



12:45
Відбувся майстер-клас «AI+Art: нові горизонти у творчості бібліотекаря».
8 серпня 2023 року на платформі «Zoom» відбувся майстер-клас «AI+Art: нові горизонти у творчості бібліотекаря», в якому взяли участь бібліотекарі Чернігівської обласної бібліотеки для дітей.

Розглянули:

1. Безкоштовні сервіси для генерування зображень: малюємо, як художник, і використовуємо це в роботі. Дізналися, як формулювати текстові запити, побачили приклади використання.

2. Мобільний додаток Prequel: перетворюємо все довкола на фантастичні світи. Дізнались, як використати поширені фільтри додатку для створення рекламного проєкту з популяризації фондів бібліотек.

3. Добірку цікавих платформ ШІ (штучного інтелекту), які можна використовувати на практиці.

Досвідом та лайфхаками роботи зі штучним інтелектом поділилася провідний методист Публічної бібліотеки Новомосковської міської територіальної громади Анастасія Дьякова.


Навчання було надзвичайно цікавим, захоплюючим і корисним. За його результатами учасники заходу отримають електронні сертифікати. Це була чудова можливість розширити свої знання та відкрити нові горизонти творчості бібліотекаря!

Майстер-клас, приурочений до 10-річчя навчально-інноваційного проєкту «Школа бібліотечного журналіста», реалізувався Харківською державною науковою бібліотекою ім. В. Г. Короленка за підтримки Харківського обласного відділення Української бібліотечної асоціації та у співпраці з Науковою бібліотекою Київського національного університету культури і мистецтв.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 131 | Додав: estet | Теги: Майстер-клас, ші, навчання бібліотекарів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Серпень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0