Головна » 2020 » Травень » 29 » «Видавництво Старого Лева» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)



16:26
«Видавництво Старого Лева» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)
Засноване «Видавництво Старого Лева» 13 грудня 2001 року Мар'яною Савкою та Юрієм Чопиком у Львові. Мар'яна Савка —поетеса, член АУП та НСПУ, лауреат Міжнародної журналістської премії ім. В. Стуса в галузі поезії. Юрій Чопик — гітарист львівського гурту «Мертвий півень».

До 2013 року основним напрямом діяльності видавництво було видання літератури для дітей і підлітків сучасних українських та іноземних авторів. У 2013 році видавництво започаткувало серію «Доросла література», значно розширивши тематику та аудиторію своїх видань.

«Видавництво Старого Лева» - це оригінальний, різноманітний асортимент на будь-який смак, і, звичайно ж, загальна любов мільйонів українських читачів! Сьогодні видавництво вважається одним з найбільш активних та прогресуючих. Видавництво має особливий, неповторний почерк - книжки з унікальним літературно-мистецьким і поліграфічним оформленням.

Продукцію від «Старого Лева» не можна сплутати ні з чим! Серед книжок «під грифом» «Видавництва Старого Лева» можна знайти і книжки-картонки для найменших читачів, і сучасну психологічну прозу для підлітків, якої зараз так не вистачає українським школярам, і, навіть, книги на гострі соціальні теми сучасності.

«Видавництво Старого Лева» – це книги для всієї родини. Бо кожен у родині, незалежно від віку, може знайти собі серед видань щось цікаве і важливе. А ще - за родинним читанням минають найкращі моменти спілкування між дорослими і дітьми. З цими книгами затишно. Їх приємно зберігати в домашній бібліотеці і передавати у спадок.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Новинки від видавництв | Переглядів: 471 | Додав: estet | Теги: видавництво, Видавництво Старого_Лева | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0